.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 17.lut.2025 17:55:36

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 87 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 19.sty.2003 23:22:30 
Użytkownik

ludzie którzy nie byliście - ŻA-ŁUJ-CIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tor - super!!!!
imprezka - super!!!!
ściganko - super!!!!

dzięki wszystkim za świetną zabawę i rozrywkową maxymalnie wieczoro-noc :lol:

Hans - byłeś gwiazdą porannego wstawania :-D :-D :-D

dzięki Bullitt za sprawny powrót i max wyżerkę 8-)

oby do następnej impry!!!!

p.s. nadal nie wiem jakim cudem zająłem III miejsce w FWD jadąc na letnich 18 po oblodzonym torze :0 :0 :0 :0 :0 :0

Tytuł:
PostNapisane: 19.sty.2003 23:55:50 
Użytkownik

gs napisał(a):

Volki jak tam występy artystyczne? :oko:

ale ocoooooooooooooooochodziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :0
ja tam nic nie pamietam ...
grzecznie spac poszedłem ... :grin:

Obrazek
jeśli nie jestes łosiem kliknij na łosia!

Tytuł:
PostNapisane: 20.sty.2003 00:01:31 
Użytkownik

Lokalizacja: Wrocław www.rezacze.prv.pl Niunia: Audi B4 1.9 tdi rezać panowie, rezać...
uuuuuufffffffffffffff
krotko:
dziekuje za spot!!!!!!!!!
BYLO SUPER!

ps. ... quattro mi sie chce :-P

Tytuł:
PostNapisane: 20.sty.2003 00:15:20 
Użytkownik

nic nowego tu nie wniosę...
ale
podziękowania dla Organizatorów przez duże "O"
i dla wszystkich których poznałem za mile spędzony czas
bawiłem się ZAJEEEEBIŚCIE !
ludzie, tor, imprezka, no i piękne i szybkie audiczki - było b.b.bardzo fajnie, cieszę się że przyjechałem
i już myslę o tym jak będziemy śmigać po torze na wiosnę :-D :-D :-D

p .s. cieszy mnie to, że audiczkami jeżdzą normalni, fajni ludzie, nie jacyś bufoni i dresy jak to jest w przypadku innych marek

Tytuł:
PostNapisane: 20.sty.2003 09:01:46 
Użytkownik

Dzieki za wspólnie spedzony czas, zawiązanie nowych znajomości. Podziękowania dla organizatorów. Chętnie wyjade na nastepny zlocik, może wtedy na torze pójdzie lepiej.
To był mój pierwszy zlot i wrazenia zajebiste.

Tytuł:
PostNapisane: 20.sty.2003 09:02:59 
Użytkownik

:grin: :-D :grin: :-D :grin: :-D :grin:

myśli: "co by tu powiedzieć...co by tu powiedzieć...."

no właśnie, co mi się nasuwa na klawiaturę to to, że ten klimat, i poziom zabawy zawdzięczamy właśnie wam, tzn. nam, klubowiczom....

okazało się, że można się bawić, samochodami, na torze.... bez ochrony, barierek...itp.
wszysko zależy od nas....ścigających się....

i dlatego:

DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ZA EKSTRA POSTAWĘ, ZA PRZYBYCIE (ci co nie przybyli mają minusa, da się go odrobić, przyjeżdżając kolejnym razem)
BAWIŁEM SIĘ ŚWIETNIE, MIŁO BYŁO PATRZEĆ NA TYLE AUDICZEK ŚMIGAJĄCYCH Z PISKIEM OPON...

VOLKI:...!!!... eee łan, eee tu.... eee łan, tu, sruuuuuu..... :lol:

NIEDZWIADEK: trochę nam na koniec zabrakło tego trunku jednak... czemu wszyscy tak szybko poszli :lol: :lol: :lol:

KAJMAN/MINIAC: ojojoj.... chłopaki się pokochali chyba... Miniac od tej
pory nazywa się: "PACO zabijaka", a Kajman musisz skończyć z trybem FASTFOOD/VODKA.... bo się wykończysz :(

SZOSTI: gratulacje.... trochę niedowierzałeś.... :D

KOPRASS: ... :lol: :lol: :lol: ... co by ci powiedzieć.... dobre miałeś gumy, bo sprawdziły się na torze i poza nim... ;) a piweczko było dobre, nie?
sam się nim trochę stargałem, zanim przeszedłem na mocniejsze trunki oferowane przy stole MIGEL'a i NIEDZWIADKA :lol:

GS: dzięki, że dawałeś wszystkim fory..... pewnie nie chciałeś odbierać ludziom nagród i pucharów.... DZIĘKI ZA SPONSORING

PROŚBA: POWINNIŚMY ZAŁOŻYĆ OFICJALNY KLUB, ALE DO TEGO POTRZEBNE JEST WSPÓLNE DZIAŁANIE, SKŁADKA NA KOSZTY REJESTRACJI I PODPISY...... CO WY NA TO???

ciężko mi wszystkich wymieniać, ale naprawdę nie wiecie nawet jaki jestem wam wdzięczny za taką super zabawę....

Kajman (corrado) na koniec pokazał klasę.... i udowodnił, że mistrzowie prostej...nie są tacy źli i na zakrętach... (co na to GACEK :lol:)

Tytuł:
PostNapisane: 20.sty.2003 09:08:07 
Użytkownik

Aaaaa.i jeszcze....
następnym razem...zrobimy tak:

z rana, gdy jeszcze będzie tak ślizgawo, zrobimy SLIDING/DRIFTING contest.... z nagrodą dla tego co zrobi najpiękniejszego, najdłuższego boka na łuku...

a potem jak już wyjdzie słoneczko i tor będzie suchy...zrobimy wyścigi na czas.... bo inaczej to trochę (przyznaję się) było to niesprawiedliwe....
czasy były lepsze z minuty na minutę, bo była coraz to lepsza przyczepność :(
ale nie płaczmy to była tylko zabawa

Tytuł:
PostNapisane: 20.sty.2003 09:10:22 
Użytkownik

Keyser możesz zamieścić na forum wszystkie czasy jakie osiagneliśmy na torze i te z 400m?

TDI streetracing

Tytuł:
PostNapisane: 20.sty.2003 09:22:50 
Użytkownik

pawelo napisał(a):
Keyser możesz zamieścić na forum wszystkie czasy jakie osiagneliśmy na torze i te z 400m?

z chęcią.... czasy osiągnięte na torze ma Hans, czasów na 400m.. nikt nie mierzył :D

Tytuł:
PostNapisane: 20.sty.2003 09:26:00 
Użytkownik

A mi sie nie udalo przyjechac, chociaz bardzo chcialem. Tak mi sie egzaminy ulozyly ze nie bylo mozliwosci wyjechac przed 13.00 w sobote, a potem to juz nie bylo sensu bo w niedziele od rana mialem nastepne... :bardzozly: No nic, w kazdym razie to juz X semestr wiec nastepnego zlotu juz mi szkola nie zablokuje... :-D

Tytuł:
PostNapisane: 20.sty.2003 09:50:11 
Użytkownik

Pod pomysłem oficjalnego klubu podpisuje sie obiema rekami i nogami! Chętnie pomogę coś załatwić jeśli to problem!

Tytuł:
PostNapisane: 20.sty.2003 10:12:23 
Użytkownik

Witam wszystkich.Pomimo iż wielu moich kolegów wyraziło swoją opinię to musze jeszcze dodać coś od siebie.Przedewszystkim chciałbym gorąco podziękować wszystkim organizatorom (Hansik i inni) tej nieprawdobodobnie zajebistej imprezy pod której wrażeniem jestem do tej pory.Następnie dziękuje klubowiczom za świetną zabawę i silną konkurencje .KOPRASS musimy to jeszcze powtórzyć konieczniena torze.Pozatym potwierdziło się moje przekonanie że niekoniecznie wszyscy posiadacze super drogich furek za niewiarygodne pieniądze muszą być jakimiś nadętymi bufonami.Wypadałoby jeszcze pomyśleć o regulaminie startów bo wiemy ze pogoda trochę pokrzywdziła wielu z nas.Kto wystartował po poudniu miał ogromne szanse stranąć na podium ale z drugiej strony na pogodę nie mamy wpływu.Może pomysł Keysera po dopracowaniu warto byłoby wdrożyć następnym razem.Co do filmu z imprezy może dam go Hansowi żeby go zamieścił na swoim serwerze? (ale on wytnie wszystkie najciekawsze frzgmenty i wtedy będzie nudny) :-D

Tytuł:
PostNapisane: 20.sty.2003 10:50:46 
Użytkownik

Cóż pogoda nie da się przekupić, a zawody sportowe już mają to do siebie, że o kolejności decyduje lista startowa, a pogoda może się zmieniać i wychodzą ciekawe wyniki. Następny zlot latem więc raczej powinno być podobnie, albo sucho, albo mokro. Poza tym, żeby nie było niedomówień proponuje listę startową zamykać o jakiejś wczesnej godzinie przed startami, kto się ma spóźnić niech zapisuje się wcześniej na priv do organizatora. I proponuje jazdę jeden raz według listy, a potem drugi przejazd według listy od tyłu. Kto pierwszy pojedzie w jednych warunkach pogodowych, potem pojedzie jako ostatni w zupełnie innych i sumy czasów dadzą bardziej sprawiedliwy wynik.
KUBAZAK jak zmienisz gumy na konkretny profil to moge mieć kłopoty. :D
KEYSER piwko było bardzo smaczne, ale do dzisiaj nie moge na nie patrzeć, na szczęście z 28 na dwie głowy nic nie zostało i nie muszę już się męczyć. Na następny zlot też zamawiam paletkę. :-D

Tytuł:
PostNapisane: 20.sty.2003 11:07:48 
Użytkownik

koprass napisał(a):
KEYSER piwko było bardzo smaczne, ale do dzisiaj nie moge na nie patrzeć, na szczęście z 28 na dwie głowy nic nie zostało i nie muszę już się męczyć. Na następny zlot też zamawiam paletkę. :-D

nie ma problemu....
jestem pod wrażeniem, że nie zostało nic :0

Tytuł:
PostNapisane: 20.sty.2003 11:25:00 
Użytkownik

:placz: :( :) :placz2: 15 :)16 :)16 :)16 :)16 :)16 :)16 :)16 :)16 :)16 :)16 :)16 :)16 :)16 :)16 :)16 :)16 :)16 :)16

!@#$%^&*() KIEDY NASTĘPNY
KIEDY NASTĘPNY DO JASNEJ CHO@#$%

I PRZESTAŃCIE JUZ TAK SIE PODNIECAĆ BO ZARAZ MNIE SZLAG TRAFI :-x

Tytuł:
PostNapisane: 20.sty.2003 11:51:05 
Użytkownik

I jeszcze dodam że: WARTO POPROSTU PIERDOLNĄĆ WSZYSTKO CO MA SIĘ INEGO DO ROBOTY I JECHAĆ NA ZLOT AUDI !!!!!!!

Tytuł:
PostNapisane: 20.sty.2003 12:03:00 
Użytkownik

nie to zebym chwalil swoje ale byl to jeden z najlepszych zlocikow ... a odwiedzilem ich troche .. ( moze dzieki wieczornej imprezie ) :)

Obrazek
jeśli nie jestes łosiem kliknij na łosia!

Tytuł:
PostNapisane: 20.sty.2003 12:06:02 
Użytkownik

Jeszcze jedno - dla zainteresowanych - przykro mi było, że niekt nie przyjechał - albo z C4 (Hans jest poza konkurencją), albo z 2,5 TDi, albo chociaż automatem. No sam byłem jak palec, stanowiłem klasę sam dla siebie. Na szczęście atmosfera i ludzie SUUUUUUPER!!!

Tytuł:
PostNapisane: 20.sty.2003 12:11:28 
Użytkownik

TO BYŁ NAJLEPSZY ZLOT NA JAKIM BYŁEM!!!
tor niesamowity, ludzie jeszcze lepsi. zabawa niesamowita. Wielkie brawa dla Hansa i Keysera za organizacje.
oby takich zlotów było jak najwięcej (tzn zlotów AUDI) bo te nie mają nic wspólnego ze zlotami na które przyjeżdża 1000 czy więcej dziwnych aut.
takie autka i taka ekipa....... to trzeba powtórzyć już na wiosnę!!!

p.s. dzieki Niedźwiadek, Miniac, Keyser, Eomaciu/Des za szybki powrót.

Tytuł:
PostNapisane: 20.sty.2003 12:18:39 
Użytkownik

Ataman70 napisał(a):
Jeszcze jedno - dla zainteresowanych - przykro mi było, że niekt nie przyjechał - albo z C4 (Hans jest poza konkurencją), albo z 2,5 TDi, albo chociaż automatem. No sam byłem jak palec, stanowiłem klasę sam dla siebie. Na szczęście atmosfera i ludzie SUUUUUUPER!!!

Mi tez przykro, sorry Ataman ze Cie samego zostawilem... :(
Swoja droga czy jest tak malo C4 w klubie czy co?

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 87 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1