:grin:
![Very Happy :-D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
myśli:
"co by tu powiedzieć...co by tu powiedzieć...."
no właśnie, co mi się nasuwa na klawiaturę to to, że ten klimat, i poziom zabawy zawdzięczamy właśnie wam, tzn. nam, klubowiczom....
okazało się, że można się bawić, samochodami, na torze.... bez ochrony, barierek...itp.
wszysko zależy od nas....ścigających się....
i dlatego:
DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ZA EKSTRA POSTAWĘ, ZA PRZYBYCIE (ci co nie przybyli mają minusa, da się go odrobić, przyjeżdżając kolejnym razem)
BAWIŁEM SIĘ ŚWIETNIE, MIŁO BYŁO PATRZEĆ NA TYLE AUDICZEK ŚMIGAJĄCYCH Z PISKIEM OPON...
VOLKI:...!!!... eee łan, eee tu.... eee łan, tu, sruuuuuu.....
NIEDZWIADEK: trochę nam na koniec zabrakło tego trunku jednak... czemu wszyscy tak szybko poszli
KAJMAN/MINIAC: ojojoj.... chłopaki się pokochali chyba... Miniac od tej
pory nazywa się: "PACO zabijaka", a Kajman musisz skończyć z trybem FASTFOOD/VODKA.... bo się wykończysz
SZOSTI: gratulacje.... trochę niedowierzałeś....
KOPRASS: ...
![:lol: :lol:](./images/smilies/056.gif)
... co by ci powiedzieć.... dobre miałeś gumy, bo sprawdziły się na torze i poza nim...
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
a piweczko było dobre, nie?
sam się nim trochę stargałem, zanim przeszedłem na mocniejsze trunki oferowane przy stole MIGEL'a i NIEDZWIADKA
GS: dzięki, że dawałeś wszystkim fory..... pewnie nie chciałeś odbierać ludziom nagród i pucharów.... DZIĘKI ZA SPONSORING
PROŚBA: POWINNIŚMY ZAŁOŻYĆ OFICJALNY KLUB, ALE DO TEGO POTRZEBNE JEST WSPÓLNE DZIAŁANIE, SKŁADKA NA KOSZTY REJESTRACJI I PODPISY...... CO WY NA TO???
ciężko mi wszystkich wymieniać, ale naprawdę nie wiecie nawet jaki jestem wam wdzięczny za taką super zabawę....
Kajman (corrado) na koniec pokazał klasę.... i udowodnił, że mistrzowie prostej...nie są tacy źli i na zakrętach... (co na to GACEK
![:lol: :lol:](./images/smilies/056.gif)
)