.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 29.lis.2024 12:32:46

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 23.lis.2001 19:06:00 
Użytkownik

Wszystko o tm modelu

Tytuł:
PostNapisane: 23.lis.2001 20:32:00 
Użytkownik

pewnie koprass cos moze powiedziec bo ma praktycznie taki sam tylko nie kombi ale w osiagach jest mama roznica!!!

Tytuł:
PostNapisane: 24.lis.2001 00:26:00 
Użytkownik

8-) No co ja mogę powiedzieć hmmmm!
Audi Rulez to wiadomo, a co do B4:
-osiągi, starego wyjadacza nie porażają, bo to strasznie ciężkie auto, moje 1400KG, w 2.3 10V quattro około 10s do 100km/h i maks ciut powyżej 200km/h! Dynamika nie za rewelacyjna, ogólnie stary silnik bez rewelacji,
-może ten 2.0 jeśli był w quattro jest fajniejszy i ekonomiczniejszy, bo mój pali od 11-12 w trasie bez ścigania do 16 w mieście noga w podłodze (oraz 20L na ostatnim KJS'e-noga prawie pod podłogą)!
-napęd quattro-kurwa nie chcę innego samochodu niż audi quattro po prostu rewelacja! Jedyne co się z tym może równać to subaru impreza! Quattro+200-300KM to musi być odlot!
-w porównaniu z nowymi samochodami w podobnych cenach np: seicento czy inne koreańskie gówno to jest bardzo fajny samochód, ładna tapicereczka, wciąż w miarę niezły wygląd karoseri, za moim się tam laski oglądają (debilki), jeśli trafisz rarytasa zadbanego to jeździsz i jeździsz!
Ja miałem auto robione na sztukę przez jakiegoś ch** i bardzo do niego dołożyłem, ale czym dalej jestem w poprawianiu tym bardziej jestem zadowolony!
Nie jest to auto tanie wbrew opiniom taksówkarzy, aczkolewiek jest mnóstwo części używanych w naprawdę dobrych cenach! A kup sobie coś do subaru!!!
Jeśli chcesz mieć koniecznie 4wd to dla mnie tylko Audi!
Ogólnie B4 za ciężka, ale fajna, kombi też super! Ja tam moją kocham! Jak coś jeszcze chcesz wiedzieć to sprecyzuj, a ci odpowiem!
Ja bym jednak już drugi raz nie popełnił błędu i kupiłbym S2 lub ewentualnie bardziej rozsądne 2.8 QUATTRO może być w kombijce! Ceny pewnie podobne, a pierdolniecie bez porównania!

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1