Chlopaki, wedlug mnie to wioska scigac sie z innymi Audikami (no chyba, ze czysto po kolezensku) !!
Ja nie raz spotkalem na swiatlach starsza/gorsza Audi od mojej i nawet do 3 tys. obrotow nie dalem. Powolny start, a jak widze, ze koles ma chociaz lekki tuning w swojej Audicy to jeszcze kciuk do gory mu pokaze, ze jest okej !!
Bez sensu sie z bracmi scigac ! :uśmiech: :uśmiech:
Zreszta to samo jakby stanal obok mnie jakis koles np. A8 - jakby dal w palnik to bym tylko pomyslal, wsiur i tyle.
Zreszta ja sadze, ze wogole beznadziejne jest staniecie obok kogos na swiatlach i np. gazowanie furki, itp. Jak ktos zadrze to jeszcze mozna, ale sam tak nigdy nie robie, ze pierwszy daje sygnaly do rywalizacji.
ALF: byc moze sypne sobie D1 CAROT, ale to jak juz mowilem - w przypadku wolnego 1 kzl w kielni :uśmiech: :uśmiech: :uśmiech:
Naraska
Marchew
ps. nie wiem czy to prawda, czy fikcja literacka :uśmiech: ale gdzies slyszalem, ze jacys kolesie chcieli sie na swiatlach scigac z Mondeo, gazowali swoja bryczke (nie wiem co to bylo), wyrypali z piskiem na zielonym a tu za chwile kogut na dach, lizak i zatrzymywanie - Mondeo to byly paly w cywilu drogowka, ponoc calosc miala miejsce we Wroclawiu - moze slyszal ktos cos o tym bo jesli to prawda to wiele bym dal zeby zobaczyc miny tych kolesi co chcieli przyszpanowac