.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 29.lis.2024 18:28:09

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 29.sie.2001 18:49:00 
Użytkownik

Witam wszystkich po powrocie znad morza :uśmiech:

Bylo fajnie, pierwsze dni upal, potem sie popsulo, ale piwko lalo sie strumieniami.
Bylem of cozz w Pobierowie, ale zahaczylo sie i o Swinoujscie i Miedzyzdroje i Kolobrzeg, itd. :uśmiech: :uśmiech:

Kilka fajnych spostrzezen z wyjazdu:

-pozdrowionka dla (tak na oko) 40-latka w czarnej 80 Cabrio na slaskich blachach
-to samo dla czerwonej Coupe na blachach Szczecin
-to samo dla czarnej Coupe z !! zajebistym !! wizerunkiem mordy niedzwiedzia na masce (kozacko to wygladalo) na (chyba) gryfickich tablicach
-brawa dla (????) zoltego a'la "pan samochodzik" na tablicach ZO PIRAT - niezly z pana kozak
-fucki dla Pana z Focusa 2.0 na poznanskich numerach, ktory gonil mnie od Gorzowa Wlkp. do Szczecina i w koncu dogonil jak juz odechcialo mi sie scigaczki, to jest zszedlem z predkosci patrolowej 180 km/h i walenia non stop "na trzeciego", (pobilem mu brawo przez szyberdach za to, ze dobrze ulokowal gdzies ze 600 baniek, hue hue :uśmiech: :uśmiech: aha, warto zaznaczyc, ze ow Pan jechal sam, a ja z 3 osobami i plecakami :uśmiech:
no sorry, ale musialem sie pochwalic :uśmiech: :uśmiech:
-fucki dla Pana z bialej nowej Vectry (przedstawiciej Plus GSM - warszawskie tablice), wymiekl jeszcze szybciej niz Pan z Focusa....
-wielkie brawa dla !! PANI !! (na oko 20-30 latek) w terenowym BMW X5 (tablice wroclawskie) jak dzis jechalem do domku to Pani sciagala sie ze mna i jeszcze z jednym Panem w Calibrze od Zielonej Gory, az do Wroclawia, to byl centralnie max, baba leciala non stop na trzeciego i poza miastami chyba tylko raz zwolnila ponizej 150 km/h :uśmiech: :uśmiech: raz ja bylem z przodu, potem ona i juz jechalem za nia do Wrocka :uśmiech: sily troche nierowne bo Pani miala tam motorek 3.0
ale w sumie nie dala rady mi odejsc na wiecej niz 100-200 m :uśmiech: chyba v-max ta jej x5 miala niespecjalne, bo na odejscie troche mnie brala
brawo w kazdym razie dla pierwszej tak zuchwalej piratki drogowej jaka widzialem :uśmiech: :uśmiech:
....
....
....
i na koniec:
....
z Pobierowa (miedzy Swinoujsciem, a Kolobrzegiem) do Wroclawia w drodze powrotnej mialem czas... taram taram...
4 godz i 20 minut (trasa przez Zielona Gore, czas przestalem mierzyc po wiezdzie do Wroclawia od strony Lubinia), hmmm wiem, wiem, sa pewnie lepsi kozacy, ale mysle, ze jest na tyle dobry, ze moge sie nim pochwalic :grin: :grin: :grin: :grin:

PS. Paliwko Shell V-Power Racing 99+ naprawde jest zajebiste, kosztuje slono, ale jego power to nie tani chwyt reklamowy... zdal egzamin na calej linii :uśmiech: :uśmiech:

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1