.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 25.lis.2024 23:44:15

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 9 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 10.lut.2002 21:17:00 
Użytkownik

witam fanów audi 90. mam takie jedno na oku. dalszy sasiad chce sprzedać, starszy pan, niewiele jezdził (ma 110000km) przy 91 roku produkcji, poj 2,3, jak sie przejechaliśmy, niewiele trwało i było 100km/h. Wrażenia 1 klasa ale sie nadal zastanawiam nad kupnem - ile bede do niego lał paliwa i jak z częściami do tak nietypowego autka????

pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 10.lut.2002 21:26:00 
Użytkownik

nietypowe Auto ???? ...no wybaczam Ci bo jestes nowy :uśmiech: ... zalezy ile mash kasy, ale na pewno nie bedziesh zalowal kupna tego samochodu , a spalanie ....no coosh wszystko zalezy od tego ile sie wleje i ile jezdzi ... srednio na miescie powinna palic nie wiecej niz 10 litrow na setke

Tytuł:
PostNapisane: 10.lut.2002 21:44:00 
Użytkownik

dzieki hansik za odpowiedz!.

chyba rozumiesz wątpliwości amatora takiego jak ja.
10 litrów na setke by mi zupełnie odpowiadało. jeszcze pomyśle, ale jak sobie wyobrażam ze mam jeżdzić jakąś astrą czy corsą (nikogo z posiadaczy tych ekonomicznych aut nie chce obrazić) to sobie myśle ze bedzie czegoś brakować

mam trudny orzech do zgryzienia

Tytuł:
PostNapisane: 10.lut.2002 22:14:00 
Użytkownik

moge dokladnie powiedziec ci co i jak z tym autkiem bo mialem dokladnie taki samochod przez 2 lata ...
a wiec co do spalania trasa 10-9 , miasto 12-13
ogolnie wszystkie czesci pasuja od 80 (inne sa zderzaki,lampy )
90(amerykanska werscj 80) to ogolnie 80 wyposarzone sa jednak od nich duzo lepiej(moja miala klime,full elektryke,welur i deske w kolorze samochodu - granatowa,abs)
co do silniczka to teoretycznie ma 133-136 km jednak nie jest to rewelacyjny silniczek jezeli chodzi o osiagi .. idzie podobnie jak 2.0 115 km jednak jest bardzo trwaly i ciezko go zajezdzic ..
ja przez 2 lata jezdzenia wymienialem tylko wentylator i chlodnice klimy
zwrodz uwage na przebieg bo w sumie prosto jest tam mozliwosc cofnac licznik!!

Obrazek
jeśli nie jestes łosiem kliknij na łosia!

Tytuł:
PostNapisane: 11.lut.2002 00:37:00 
Użytkownik

Volki :uśmiech: .. to duzo ci palil ... moje coupe ...no co prawda nie ja tym jezdze wiec nie moge tego kontrolowac ale spalanie jest na miescie w granicach 9.5 - 10 litrow ....i to quattro !! ...no chyba ze ty tym jezdziles tak jak ta A4 na fotce w podpisie :D

Tytuł:
PostNapisane: 11.lut.2002 17:07:00 
Użytkownik

dziś widziałem to audi ponownie, stało zaparkowane. przejechalem 200 metrow i zawróciłem by jeszcze raz to cudo zobaczyć. ehhhh piekne auto, oryginalny widok, na prawde mozna sie zakochac. brakuje mi troche odwagi, ale popracuje nad tym i mysle ze za niedługo wsiąde do swojego audi 90

pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 11.lut.2002 17:09:00 
Użytkownik

a wy byliście choć troche niezdecydowani przed kupnem swojego pierwszego audi 90???

Tytuł:
PostNapisane: 11.lut.2002 17:38:00 
Użytkownik

no wiesz ja sie przesiadlem z poldka wiec dla mnie bylo to cudo techniki no i silniczek 2,3 ... nadmienie ze dalej tym autkiem moja mamuska jezdzi!!

Obrazek
jeśli nie jestes łosiem kliknij na łosia!

Tytuł:
PostNapisane: 11.lut.2002 22:16:00 
Użytkownik

ech ... :uśmiech: moim mazeniem od , mozna powiedziec, zawsze( chdzilem wtedy jeszcze do podstawowki) bylo Audi z silnikiem 5 cylindrowym ... mmmm :uśmiech: .... jak to fantastycznie mruczalo ... nawet diesel w Audi ma 5 cylindrow i tesh chodzi prawie jak benzyna , no i jak jush zaczalem moje szlify na drodze zdobywac w [F]atalnej [I]mitacji [A]utomobilu [T]urystycznego [1]osobowego [2]drzwiowego [6]krotnie [P]rzeplaconego , to szybko zdecydowalem sie na zmiane samochodu na taki co kosztowalby mnie okolo 15 tys PLN ... no i jakby nie patrzec to wychodzilo na to ze niczym innym nie bede jezdzil ( bo inne mnie praktycznie nie intersowaly) tylko Audi 100 ...cygarem z silnikiem 5 cylindrowym .... no i pojemnoscia ni mniej ni wiecej tylko 2.3 .... poprostu przez pierwsze kilka dni po kupnie tego samochodu nie moglem spac z radosci ze praktycznie na samym poczatku mojej kariery kierowcy kupilem samochod moich marzen .....teraz , gdyby przyszlo mi klepac biede i nie mialbym czym jezdzic , kupilbym jakiekolwiek cygaro z silnikiem 2.2 lub 2.3 i jezdzilbym , jezdzil ....

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 9 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1