.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 19.lut.2025 22:20:08

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 18.lut.2002 21:37:00 
Użytkownik

Witam!
Mam problem z moim Audi C4 2.8. Samochod mi zaczyna sie trzasc, jak dodaje lekko gazu np. na 4 biegu chce kogos wyprzedzic, daje gazu a tu zamochod wibruje, z osiagami nie ma problemu, idze dobrze, ale nie rowno. Opony sa proste, tylko jak wrzuce na luz, to cos troche juczy, tez tak wibrujac, moze to lozyska, powiedzcie co wymienic, bo to naprawde denerwujace.
dzieki Czarek

Tytuł:
PostNapisane: 18.lut.2002 23:04:00 
Użytkownik

Dla świętego spokoju podnieś autko na podnośniku i zobacz czy nie ma luzu na kołach, tak jakby nie były przykręcone! U mnie był laz tak jabyś przykręcił koło delikatnie dwiem śrubami, a kulki w łożysku były niemalże kwadratowe!

Tytuł:
PostNapisane: 19.lut.2002 15:19:00 
Użytkownik

po pierwsze wywazenie kol , po drugie geometria samochodu ..jezeli nasz jakies luzy w zawieszeniu to na geometri wszystko wyjdzie!!
no i oczywiscie zobacz czy masz dokrecone kola!!

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1