.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 29.lis.2024 03:45:01

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 24.lut.2002 22:29:00 
Miałem śliczną, 180km a3. Jechałem sobie spokojnie, podjechałem do świateł, stanąłem obok golfa IV i stwierdziłem, że akurat tym razem nie będę się ścigał. Światło się zmieniło, ruszyliśmy, dojechałem do połowy skrzyżowania i zauważyłem że golfik obok hamuje a centralnie z za niego wyskakuje peugeot 406, jechał ok 60km/h i miał czerwone światło. Zdążyłem jedynie z siebie wydusić "GDZIE k****..???" i JEBUT. Wyskoczyłem z samochodu, przekazałem należyte mu zjeby, przyjechała policja itd..itd. Uszkodzenia wyceniono na ok 30,000-40,000 PLN w moim samochodzie a skasowana jest mniej więcej jedna czwarta przodu. Całe szczęście poduszki nie wyskoczyły ale pas przedni, dwie chłodnice, błotniki i mocowania silnika poszły się je***. Zwracam się do was jako że jesteście ludźmi którzy mają pojęcie o tych sprawach, a poza tym jesteście neutralni, z pytaniem: Gdzie najlepiej naprawiać samochód, oczywiście na terenie warszawy? Słyszałem przeróżne opinie o różnych warsztatach i chciałbym usłyszeć wasze subiektywne zdanie. Oczywiście wchodzi w rachubę Viva, Szewczyk, Wajdemajer i inne autoryzowane warszawskie warsztaty. Krótko mówiąc jest ch**...

Tytuł:
PostNapisane: 24.lut.2002 22:38:00 
Użytkownik

Wspolczuje, ale chyba zarobisz jeszcze cos na tym, nobo 30 tys.....

Tytuł:
PostNapisane: 25.lut.2002 10:07:00 
Użytkownik

cześć,
współczuję rozbicia autka.
Jedyne co mogę Ci odradzić, to naprawę samochodu w SOBKOLU w Nadarzynie. Naprawiali mi kiedyśpassata i zamiast wymiany maski (wpisana do wymiany przez rzeczoznawcę) wyklepali ją i zaszpachlowali (grubość lakieru na masce przekraczała grubość brudu za paznokciami lakiernika). Na chłodnicę do klimy czekałem około 2 miesięcy.
pozdr. Bartek
P.S. dobry serwis jest w Krakowie (Bełtowski), ale to troszkę daleko

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1