.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 25.lis.2024 13:46:53

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Ustrerki
PostNapisane: 16.maja.2002 21:49:56 
Mam mały prblemik, a mianowice: w moim audi 80 1,8 z 90 roku coś sie zaczęło pieprzyć: gdy chce uruchomić zapłon nie zapalają mi się kontrolki od zapłonu musze kilkakrotnie przekrecić kluczykiem aż coś załapie i w końcu auto mi zapali. Nie wiem czy jest to wina stacyjki a może jakiegoś przekażnika albo bezpiecznika na którym nie ma styku. Problem 2 podczas jazdy samochodem na 2,3,4,5 (na 1 tego tak sie nie odczuwa)szarpie mi strasznie samochodem tj. przód mi troche podskakuje i rusza mi sie lewarek zmiany biegów. Wymieniłem juz poduszke pod skrzynią ale to nie było to. Moze ktos spotkal sie z podobnymi problemami Prosze o pomoc!!!!. Chyba ze ktos zna dobrego mechanika i elektryka w woj.podkarpackim z góry dziękuję :placz:

Tytuł:
PostNapisane: 16.maja.2002 22:01:37 
Użytkownik

Nie wiem zabardzo jak ci szarpie- ale może poprostu przerywa ci silnik, lub sie dławi- pamiętaj ,że jak wymieniłeś poduche pod silnikiem- to ta nowa długo nie wytrzyma jeśli nie usuniesz usterki.... A tak nawiasem - może nie ta poduszkę wymieniłes, lub może potrzebujesz jeszcze jednej np: pod skrzynią..? :D

Tytuł:
PostNapisane: 16.maja.2002 22:13:27 
to na 100% nie przerywa silnik tylko to jest cos nie tak albo z zawieszeniem silnkika lub moze skrzyni ale tego nie wiem. Szukam specjalisty

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1