.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 29.lis.2024 00:47:08

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Dziwne odglosy z zawieszenia (B4)
PostNapisane: 29.maja.2002 11:18:11 
Witam wszystkich
Mam duzy problem z moim autkiem
Wymienilem juz chyba wiekszosc rzeczy w przednim zawieszeniu a tu dalej cos stuka (a raczej pstyknie raz przy ruszaniu, a pozniej np przy hamowaniu czy przy manewrowaniu na parkingu) i nie wiem co to moze byc. Przeguby sa sprawne
w zawieszeniu wymienilem:
-sworznie wachaczy
-przeguby skretne met.-gumowe na Mc Personie
-silent blocki wahaczy
-koncowki drazkow kierowniczych
-koncowki drazkow stabilizatora
-mocowanie drazka stabilizatora
chyba tyle :(

Objawy sa straszne, np przy zjezdzaniu z kraweznika stuknie raz pozniej jak dodam gazu to znow stuknie (jakby cos przeskakiwalo) a co ciekawe to na dziurach nic sie nie tlucze, albo jak asfalt jest dosac przyczepny to przy skrecaniu kolami w czasie postoju raz w lewo raz w prawo (energicznie) tez jakby cos przeskakiwalo?!
Dodam jeszcze ze mam w aucie wspomaganie kierownicy i nie wiem czy czasem to nie jest przekladnia.
Strasznie sie rozpisalem :oko:

Tytuł:
PostNapisane: 29.maja.2002 14:06:44 
Użytkownik

najprawdopodobniej masz do wymiany poduszki pod silnikiem lub skrzynia biegow ...najlepiej wymien komplet - koszt okolo 400 - 500 PLN za 2 poduchy olejowe pod silnik i 2 poduchy pod skrzynie .

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1