.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 25.lis.2024 08:59:33

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Cholerne ulewy
PostNapisane: 23.cze.2002 23:24:19 
Użytkownik

Wracałem dzis przed północą do domui jakieś 30 km przed celem przejeżdzałem przez zalaną droge na odcinku ok 30 metrów :-x :-x :-x
Cykora miałem jak nie wiem co tymbardziej ze dwa auta stały we wodzie i jedno zaraz za nią. Wjechałem dwójką ale auto zaczeło słabnąć w głebokiej wodzie bałem się żeby nie zgasł bo wtedy kaplica. Błyskawicznie zredukowałem i przejechałem jakimś cudem. Chć czułem że koła buksują we wodzie. Czułem jadąc już dalej po normalnej drodze że ćoś jest nie tak. Mysle osłony silnika szlag trafił :-x Dojechałem do garazu patrze na tył auta szok siatka w zderzaku czarna od mułu i na dodatek wbita jakaś gałąź :-x Zaglądam pod auto i faktycznie osłona silnika wisi jedną stroną i dwie gałęzie zaczepione o nią ciągną się po ziemi :-x Tak więc jutro przed wyjazdem czeka mnie troszke roboty :-x :-x :-x
Ale ten przejazd przez wode napędził mi stracha :(

Tytuł:
PostNapisane: 24.cze.2002 09:03:49 
Użytkownik

no ... to miales fuksa ze tylo kratka i oslona pod silnikiem a nie chlodnice ... albo co gorsza ktorys z paskow .... :-?

Tytuł:
PostNapisane: 24.cze.2002 09:08:54 
Użytkownik

amfibia ze znaczkiem audi i do tego tdi !!! :-D :grin: :-D

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1