.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 25.lis.2024 08:21:49

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Badania techniczne
PostNapisane: 27.cze.2002 10:16:39 
Użytkownik

Czy orientujecie sie ile kosztuje u Niemca Badanie TUV ? Chcialbym przyciagnac coupe'te z 84' ale nie ma przegladu. Moze ktos chcialby mi pomodz i przyciagnac mi to autko.Nie interesuje mnie rejestracja w kraju.

Tytuł:
PostNapisane: 27.cze.2002 13:37:41 
Użytkownik

A czy to autko jezdzi??
Bo jezeli nie to nie dostaniesz TuV
Co do kosztow, jak tylko znajde kwitek to napisze - chodzi mi po glowie ok 30 euro ale autko musi byc naprawde sprawne chyba ze zalatwisz jakos po znajomosci. Jezeli za cos Ciebie cofna to masz okreslony czas na naprawe lub wymiane.
Jezeli auto jest po jakims tunningu to musisz miec na to papiery albo np podmienic na przeglad te czesci (felgi, kierownica).
Pozdrowko MJ

SUZUKI BANDIT 600

Tytuł:
PostNapisane: 28.cze.2002 09:10:17 
Użytkownik

To autko jest na chodzie. Znalazlem je na mobile.de . Kosztuje 350? + 30 za TUV (o ile sie nie pomyliles). Najgorsze jest to, ze moj niemiecki jest co najmniej denny i najchetniej zlecil bym to komus kto to robi. Potrzebne mi Audi z 84' (coupe quattro) a ich ceny sa tak niskie, ze ludziom sprowadzajacym nie oplaca sie robic ze mna interesow, tym bardziej, ze najczesciej nie maja przegladu. Jesli jestes(cie) w stanie pomoc mi w jakis sposob na pewno bysmy sie dogadali.

Tytuł:
PostNapisane: 28.cze.2002 09:10:49 
Użytkownik

To autko jest na chodzie. Znalazlem je na mobile.de . Kosztuje 350? + 30 za TUV (o ile sie nie pomyliles). Najgorsze jest to, ze moj niemiecki jest co najmniej denny i najchetniej zlecil bym to komus kto to robi. Potrzebne mi Audi z 84' (coupe quattro) a ich ceny sa tak niskie, ze ludziom sprowadzajacym nie oplaca sie robic ze mna interesow, tym bardziej, ze najczesciej nie maja przegladu. Jesli jestes(cie) w stanie pomoc mi w jakis sposob na pewno bysmy sie dogadali.

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 4 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1