.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 25.lis.2024 08:45:00

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: spotkanie nie z dzikiem ani dzikim ...
PostNapisane: 03.lip.2002 10:00:06 
Użytkownik

wczoraj w centrum miasta probowano otworzyc moj samochod ...nie wiem w jakim celu bo jeszcze jestem jego szczesliwym wlascicielem ...ale efekt jest taki ze bagaznik byl otwary , z bagaznika nic nie zginelo ( pewnie nie zdazyli ...) a na cale szczescie samochod sie nie otworzyl ...Ufff ... wiec problem polega na tym ze na obecna chwile nie mam mozliwosci zamkniecia samochodu .... jedyny sprawny zamek byl sprawny do wczoraj ... zamek bagaznika ... a o alarmie nie wspomne ... mial swoje piec minut ..ale chyba juz bardzo dawno temu .... chyba kupie sobie ochroniarza do samochodu ...

Tytuł:
PostNapisane: 03.lip.2002 10:55:37 
Użytkownik

chamstwo w polsce siega zenitu. Współczuje Hansik>

Mi rozwalił ktoś lusterko w zeszły weekend i do teraz nie wiem kto w jakim celu to zrobił!

Przecież nikt nie jest w stanie ukraść lusterka nie uszkadzająć go.

Chamstwo, buractwo, skurwysyństwo. Gdzie my sie urodziliśmy! Paranoja, zawiodłem sie na niektórych mieszkańcach naszej kochanej polski, PO prostu BAGNO, SYF, SZAMBO

Tytuł:
PostNapisane: 03.lip.2002 11:04:12 
Użytkownik

jeszcze jedno - jakis miesiąc temu, na tym samym parkingu w poznaniu co mi w ten weekend uszkodzili lusterko, widziałem jakis kilkunastoletnich szczonów co próbowali lancii odkleic znaczek z klapy bagaznika.

Jak bym to teraz zauważył, to bym wysiad z auta i tak przyjebał zeby łeb z płucami baranowi odleciał

10 lat bez komuny i co sie wyrabia, ciekawe co bedzie jak zacznie rządzić banda wychowana całe zycie w polskim kapitalizmie

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1