Kurcze, nawet nie wiecie jaki jestem dzisiaj, k..., szczęśliwy !!!
Dziś odebrałem swoją S2 od Koraszewskiego! Pierwsze wrażenia są niesamowite. Chodzi jak złoto! Hehe, już nawet co nieco ją przetestowałem
na A4, poszła 260, i jeszcze miała zapas
(MB S-klasse musiał się poddać 8-)
)
Co do samej naprawy to muszę powiedzieć, że nie potwierdziły się opinie o p. Koraszewskim, jakoby jakieś kity i niewiadomoco chciał wcisnąć. Pomimo napiętego terminarza, wcisnął naprawę mojego wózka w kalendarz i nie trwało to długo. Wszystko dostałem rozpisane, mało tego, w paru przypadkach nawet pomyślał za mnie i rzeczy naprawdę potrzebne zdiagnozował i naprawił. Co jak co, ale ja jestem zadowolony.
Okazało się też, że mój intercooler to jakaś rzeźba z chłodnicy wody i trzeba będzie później wstawić normalny. Planuję taki od RS2 wsadzić, wtedy wszystko powinno być z zapasem. Na razie szacowana moc z 290 spadła o ok. 40 KM ze względu na bezpieczne nastawy, ale na początku września wszystko wróci do normy i będzie równe 300 KM
A napęd 4x4 - MIODZIO!!! Żadnego pisku podczas startu, trzyma się jak przyspawany!
Uff, jeszcze jestem pod wrażeniem, przejechałem 300 km, i dopiero pod koniec przestały mi ciarki po plecach łazić podczas przyspieszania na niższych biegać
Amen. Oby tak dalej.