.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 26.lis.2024 05:21:37

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Kto ma immobilajzer CONLOG?
PostNapisane: 29.sie.2002 10:27:40 
Użytkownik

Właśnie stałem się posiadaczem Audi B4 z 93 r. z immobilajzerem Conlog z takim czarnym wsuwanym kluczykiem. :)22 :)22 :)2 Nie cierpię być tylko biernym użytkownikiem (włożyć-wyciągnąć), więc szukam instrukcji obsługi i jakiegoś opisu. Poprzedni właściciel też nie dysponował. Liczę na was. :)16

A tak na marginesie, czy jest jakieś polskie wydanie książki o B4 Avant Quattro (typu budowa i naprawa)? :)22 :)22 :)22 :)23

Tytuł:
PostNapisane: 29.sie.2002 20:02:58 
Użytkownik

no niestety takiej ksiazki nigdzie nie dostaniesz :(

Tytuł:
PostNapisane: 30.sie.2002 08:00:30 
Użytkownik

:) To może stworzymy taką książkę!? Konieczna by była wiedza wszystkich użytkowników. Ich doświadczenia z obsługi, wymiany elementów, konserwacji, regulacji, sposobu demontowania i składania (umiejscowienie, kolejność, rysunki, zdjęcia itd.). Miała by postać cyfrową i potem takie kompedium wiedzy użytkowników można rozełać po necie.
Im dłużej o tym myślę, tym bardziej mam na to ochotę :zakrecony: :0 :)4 :) :D :lol: :-D :P :smiech2: :)12

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1