.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 25.lis.2024 23:24:34

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: PADA SILNIK?
PostNapisane: 29.sie.2002 12:29:19 
Użytkownik

Czy ktoś mógłby mnie pocieszyć? W maju kupiłem AUDI 100 quattro 2.3 l. Wszystko wydawało się wspaniałe, samochód nie jeździł w Polsce,, bez wypadku, tylko 165 tyś km, nie otwierana głowica, itd... Jednak po jakimś czasie wymieniłem szklanki i uszczelniacze na popychaczach, bo FURA BIERZE MI OLEJ!!! Niestety to nie pomogło, olej dalej mi ginie! dodam że jeżdżę na gazie więc świece mam zawsze białe /siwe/. Moj znajomy mechanik powiedział: albo zapieczony pierścień, albo pęknięty. Przyjemność około 500 zł., a ja jestem taki spłukany! Może bym to przebolał, ale jak wiadomo nie ma nic gorszego niż grzebanie w silniku /fabryka to fabryka/. Pocieszcie mnie: może jednak to nie pierścienie? Jestem z Wrocławia, więc mogę podjechać. :placz:

Tytuł:
PostNapisane: 29.sie.2002 12:58:39 
Użytkownik

a u jakiego mechanika byles ..
jedz na traugutta .. tam sa najlepsi we wrocku spece od audi !!!!
wjazd do warsztatu kolo supermarketu rema 2000 lub kolo stacji cpn ( jedyna stacja benzynowa na tej ulicy ...) .. pytaj o rmana smietanke on ci sybko to zdiagnozuje i moze zalatwi taniej uszkodzona czesc !!!

Tytuł:
PostNapisane: 29.sie.2002 19:53:35 
Użytkownik

Wielkie dzięki! Z pewnością tam zajadę. Na wypłatę oczywiście :)

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1