.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 25.lis.2024 02:33:13

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 13 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: CZEMU MNIE OLEWACIE?
PostNapisane: 12.wrz.2002 19:07:45 
Użytkownik

Wiem że nudzę Was pytaniami dotyczącymi mojego śmietnika /100 quattro 2.3/ typu jak spuścic płyn chłodzący z silnika... Gdybym miał S8 i zadał pytanie: jak zmienić wycieraczki, było by ze 25 postów.... Nie wiem czy to forum jest dla audi 'do 5 lat'', czy może moje audi z 90-go roku to nie audi? Z pewnościa wielu z Was gdy czyta taki posty z nadmiaru kasy puszcza bąki przed monitorem. :oops: Z pewnością wrażenia ze zlotów są ważne i ciekawe, ale takie jak moje pytania też powinny mieć miejsce /oraz do nich odpowiedzi/.. Forum takie jak to powinno sie przecież opierać - może to nie za dobre słowo - na solidarnościi, koleżeńskości i pomocy. Jeśli ma być inaczej to wszadźcie sobie wasze audi w dupe! Ja i tak bez Was sobie poradzę.

Tytuł:
PostNapisane: 12.wrz.2002 19:11:45 
Użytkownik

Człowieku da luzz to że nikt Ci jeszcze nie odpowidział to nie powód żeby odrazu sie obrażać i się niepotrzebnie denerwować !!!
8-) 8-) 8-) 8-)
Poczekaj troszkę to może ktoś znajdzie chwilkę czasu żeby rozwiązać twój problem.
Pozdrawiam
DeS

Obrazek
jeśli nie jestes łosiem kliknij na łosia!

Tytuł:
PostNapisane: 12.wrz.2002 19:16:35 
Użytkownik

wiesz co ? .... glupio gadasz ... zmien tego posta w calosci to moze pogadamy , a jak nie to chyba faktycznie bedziesz musial sobie poradzic sam .... do niedawna mialem 100ke cygaro 2.3 (NF) i narobilem nia przez 2.5 roku ponad 200 kkm teraz mam C4 2.8 quattro i troche na temat exploatacji owych furek wiem .... jeszcze tak apropos snobizmu o ktorym smiales baknac ... ja mam 91 a mialem 88 a inni maja jeszcze starsze i jakos umieja cierpliwie poczekac na odpowiedz ... pozdrawim i polecam wyluzownie sie przy zimnym piwku :oko:

Tytuł:
PostNapisane: 12.wrz.2002 19:26:27 
Użytkownik

ja mam wytłumaczenia dla braku odpowiedzi z mojej strony: nie mam pojęcia ja spuścić płyn z silnika. mechanik to ja nie jestem.

Tytuł:
PostNapisane: 12.wrz.2002 19:54:25 
Użytkownik

Ja tez mam......Audiole z dziewiędziesiąteo roku i dostałem tu wiele cennych uwag .....Nikt mnie nie olewał......chyba? :-?
Tyle tylko ,że grzecznie prosiłem a nie rządałem odpowiedzi!!!! :bardzozly:
Więc stan na wysokości zadania,spóść z tunu ,przeproś kolegów klubowiczów za nie miłe zachowanie i będzie oki.... :oko:
Pozdrawiam...

Tytuł:
PostNapisane: 12.wrz.2002 19:59:35 
Użytkownik

OKI! Jeśli kogoś uraziłem to przepraszam. :) A piwko sabie zaraz wypije. Może rzeczywiście musze się troszkę uzbroic w cierpliwość? ;)

Tytuł:
PostNapisane: 12.wrz.2002 20:07:52 
Użytkownik

... :0 .... to się kolega wkurzył ...... cierpliwości ...... naprawdę można się tu dużo dowiedzieć, nikt nic nie ukrywa, a klubowicze chętnie dzielą się wiedzą i doświadczeniem sam się o tym przekonałem :lol: i zawarłem kilka dobrych znajomości, teraz z tego korzystam i zadaje pytania (Hans dzięki za cierpliwość :grin: :oko: ) ...... sam ci nie pomogę bo mam inny model i nie znam tego problemu ....... myślę że wkrótce na forum pojawi się jakaś osoba która udzieli ci porady :-P ...... ehh a moje quattro mimo iż ma naped na cztery koła to pewnie i tak nie da rady do dupy mi wjechać :-D .... Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 12.wrz.2002 20:49:39 
Użytkownik

No facet, co jak co, ale Audi nie waż się tutaj obrażać :P :P :P

Spuszczanie wody: śrubka w dolnej części chłodnicy , a jeżeli chcesz spuścić także z silnika to jest śrubka druga w bloku nad miską olejową od strony kierowcy (chyba???)

Musisz jednak pewne rzeczy zrozumieć i przyjąć do wiadomości. Nikt Cię nie zna, nie pamiętam żebyś się przedstawiał (ale może przeoczyłem posta po prostu), mając niewielki wkład na razie w budowanie tego forum po 10 poście wysyłasz wszystkich do diabła... Facet. Trochę pokory. Jest także archiwum całe i wyszukiwarka słów kluczowych, podejrzewam, że niejedno znalazłbyś, co tyczyłoby się też Twojego autka. 2.3 E ma sporo osób w klubie. Widać , że jesteś młody i w gorącej wodzie kąpany (hehe, stary się odezwał, nie? ) ale waż swoje słowa. Ludzie tutaj nie siedzą 24H/dobę , ja sam teraz pracę mam po 14 godzin dziennie, nie wszyskto muszę wiedzieć, a forum nie jest w życiu najważniesze.

Po tej krótkiej bajce moralizatorskiej zapraszam wszystkich na PIWOOOOO!!!

Tytuł:
PostNapisane: 12.wrz.2002 21:07:38 
Użytkownik

jeżeli się upierasz to ci powiem:
napewno jest do tego jakaś śrubka, gdzieś tam z przodu pod maską...
musisz dobrze poszukać.... najlepiej odkręcaj po kolei i sprawdzaj co leci....

a jak nie tak to odkręć pojemnik od płynu i wężykiem odessij i do kubełka

napewno sobie poradzisz :-D :grin: :-D

WITAJ NA FORUM
JA NIE MAM POJĘCIA JAK TO ZROBIĆ

Tytuł:
PostNapisane: 12.wrz.2002 21:14:05 
Użytkownik

Wszystkim obrażonym /których obrazić nie miałem zamiaru/ oferuję w dowód długiej przyjaźni po 1 piwku.
PS. Nawet jakby nikt mi nie odpowiedzał to i tak audi jest dla mnie najleprze na świecie. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
PZDR wszystkich i dziękuję za aktualne i przyszłe posty!

Tytuł:
PostNapisane: 12.wrz.2002 21:15:00 
Użytkownik

polecam zaklad na traugutta za stacja cpn ( kolo supermarketu rema ) .. zrobia ci to tanio i dobrze .. !!!

Tytuł:
PostNapisane: 12.wrz.2002 21:43:59 
Użytkownik

no i sobie kolega narobił.... całkiem tanią reklamę...
:grin: :grin:
teraz będziemy pamiętać już go wszyscy
pozdro
8)

Tytuł:
PostNapisane: 14.wrz.2002 23:27:35 
Użytkownik

Ale jajca :grin: Nagioles Keyser :grin: A tak apropos glownego tematu jak widzisz nikt niewie jaka jest odpowiedz na twoje pytanie wiec Cierpliwosci , mi sie wydaje ze nikt tu nikogo nie zlewa bynajmniej ja takiej sytuacji nie mialalem. A tak pozatym to Witam w klubie :grin:

There is only one person who can stop me..................................................GOD
A3 1.8t quattro, S3-robi sie powoli monsterek :)17

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 13 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1