.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 25.lis.2024 05:40:11

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: do: Simon Ramon
PostNapisane: 27.wrz.2002 08:31:40 
Użytkownik

... mamy topic na temat twojej nowej niuni...
mów bracie co tam w trawie piszczy!
Jaki kolorek?
I czy będziesz go miał przed 13 października?

Tytuł:
PostNapisane: 28.wrz.2002 22:20:53 
Użytkownik

- na oczy go nie widziałem :D - zamówiłem sobie go u dealera subaru z podmianki (klient sprzedaje bo zamówił sobie nówkę sti 2002r po tuningu również w prodrive), kombik, kolor srebrny, po tuningu w prodrive, fele 19 cali. Auto dla klienta (to sti) jest już od tego czwartku w Bielsku - czeka tylko na załatwienie formalności z leasingiem - a potem to już mogę odbierać mojego ściganta. Oby tylko te formalności się nie przedłużały bo chciałbym na bemowo pojechać nowym autem :lol: . A do 13.10 to powinienem na 100% zdążyć, oby tylko furka okazała się warta kupienia bo na temat stanu technicznego (takiego na prawdę a nie z fantazji dealera) nic nie wiem - oby tylko nie okazało się że auto było dorżnięte na maxa - ale to powinni mi w Kocarze powiedzieć - bo na kupienie skarbonki to mnie nie stać.

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1