.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 25.lis.2024 00:07:14

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Witam i do razu ma sprawe...
PostNapisane: 10.paź.2002 13:26:00 
Jestem tu nowy... trafilem z AC... szukam blotnika do mojej Audiczki 80 z '79 roku... potrzebuje lewy tylni... w dobrym stanie... moze ktos z okolic 3miasta posiada cos takowego na zbyciu albo wie gdzie mozna dorwac? mozna kupic nowke... ale 870 zlotych to troche drogo... poza tym drugie pytanie czy ktos w AUDI spotkal sie z pzypadkiem ze po wlaczeniu swiatel desa rozdzielcza robi sie martwa? nic na niej nie swieci... mialem tez jeszcze problem ze swiatlami mijania/dlugie ale juz sie uporalem... okazuje sie ze przelacznik swiatel przy kierownicy ktory jest jednoczesnie przelacznikiem kierunkowskazow najwidoczniej nie ma styku... teraz tylko taki poszukac...

Bede wdzieczny jesli ktos bedzie mi w stanie pomoc...

www.audi.crash.prv.pl

Tytuł:
PostNapisane: 10.paź.2002 16:44:26 
Użytkownik

autogielda chyba ci zostaje ... troche za stary model mam dostep do blach b3,b4,a4 ...

Tytuł:
PostNapisane: 11.paź.2002 02:24:02 
w sumie to tez mam dostep... pod Warszawa kumpel ma caly tyl do b2 za 400 zeta... ale nie dysponuje ani przyczepka ani hakiem holowniczym do przyczep... :( poza tym dodac koszt paliwa ewentualnego samochodu z przyczepka to jakies 150 zeta wiecej...

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1