.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 24.lis.2024 23:36:50

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 16 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: centralny zamek
PostNapisane: 17.paź.2002 22:18:15 
Użytkownik

Lokalizacja: ReZaCzOLeNd ReZaCzUfKa-juz BRYKA wiec bierzcie i ssajcie z niej wszystcy :)p
wlasnie dzis kcialem se zalozyc alarma .....

...wiec nabylem drogą kupna w/w alarm pod tytulem SCORPION...no i zaczalem siem zabierac do roboty.....wwszystko ladnie pieknie.........wszystko dziala uzbraja siem i rozbraja piloty dzialaja kierunki blyskajom.........no radocha totalna.......

.....az tu nagle zaczalem bawic siem jeszcze w sterowanie c.z. no i zaczela siem bryndza no bo spalil siem bezpiecznik...... potem 2...i 3.... no i w koncy..........nic nie zrobilem

...tak ze przy montazu alarmu spiepszylem c.z. i cale oswietlenie wnetrza (no bo to jest podpiete w jeden bezpiecznik) .......(ale gdzie to zwiera niemam pojecia)

wiec wywalilem alarm i ......dalej qpa no bo jak zwieralo tak zwiera.............

.....wiec odwarzylem sie przyznac i napisac na forumie posta o POMOC...moze ktorys z Szanownych Klubowiczuf bawil lub bawi siem w alarmy i sterowaniem c.z. ?????
BARDZO PROSZEM O HELP...... :-(

Tytuł:
PostNapisane: 18.paź.2002 08:24:11 
Użytkownik

OJ szosti szosti!!!!
Co tam w Wołowie??????

Tytuł:
PostNapisane: 18.paź.2002 09:27:50 
Użytkownik

Do modułu alarmu musisz dokupic moduł do sterowania PNEUMATYCZNYMI SIŁOWNIKAMI CENTRALNYCH ZAMKÓW. Bo takie zamki jak w audi są sterowane + i - . I do tego impuls sterujący musi mieć dłuższy czas. Koszt takiego modułu to ok. 40-70zł. Pozdrawiam.

Tytuł:
PostNapisane: 19.paź.2002 00:24:48 
Użytkownik

Lokalizacja: ReZaCzOLeNd ReZaCzUfKa-juz BRYKA wiec bierzcie i ssajcie z niej wszystcy :)p
Makejek napisał(a):
OJ szosti szosti!!!!
Co tam w Wołowie??????

!!!!!!!!!!!!!!!! JA PIERDZIELE KOGO WIDZA MOJE OCZY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

co tam u ciebie???? dzie ty byles tyle czasu nic zadnych oznak zycia .....2001 roku odgrazales siem ze pojedziesz do torunia no i wyszla qpa, a 2002 sluch o tobie zaginol ......... no ja niemoge nawet jusz mnie nie odwiedzasz.... :placz: zapomiales o kolegach :placz: no to fe...a fe :placz:
a wlasnie ostatnio byla mowa o twojej slicznej qpetce...

u mnie stara bida jak zawsze :-P zmienilem VW na Audi no i jakos tam mi pomali leci..... (jaka furkom siem teras rozbijasz A6 -A8 ????)

Ps. Serdecznie Zapraszam do mojego miastka jak tylko bedziesz przejezdzal to daj znaki zrobimy siakiegos spocika :-P 8-) :-P

Makej ja jusz myslalem zes ty pogrzebany...............qrka. :grin: :grin: :grin: ale siem ciesze
:lol: :lol: :lol:

Ps.(no chyba ze jacek lub klamka robi sobie znofu siakies jaja) :bardzozly: :bardzozly: :bardzozly:

CZYMAJ SIEM no i wpadaj tu czesciej to pogadamy 8-) 8-) 8-)

Ps. a tak a propos to mam pitanie wybieram siem do Poznania i niewiem czy trafiem no bo (przyznajem siem) nieznam tego miasta ....GDZIE JEST UL MŁYŃSKA ????? tzn jak najszybciej i najprosciej tam dojechac od strony wroclawia....?????
A moze jakis Szanowny Klubowicz-Forumowicz by mnie tam zaprowadzil????? Bylbym naprawde WDZIECZNY.

Tytuł:
PostNapisane: 19.paź.2002 00:28:25 
Użytkownik

Rogal1 napisał(a):
Do modułu alarmu musisz dokupic moduł do sterowania PNEUMATYCZNYMI SIŁOWNIKAMI CENTRALNYCH ZAMKÓW. Bo takie zamki jak w audi są sterowane + i - . I do tego impuls sterujący musi mieć dłuższy czas. Koszt takiego modułu to ok. 40-70zł. Pozdrawiam.

......dzieki rogal no ale jakos sobie dalem rady 8-) 8-) 8-) centralny dziala zamki siem domykajomna pajlota... juz niedlugo i szybki siem beda domykac..... 8-)

a tak swojom droga czy ktos kupowal w saloonie taki niebieski gadzet ...hmmmm...taki silowniczek co jest przy kazdych drzwiach...ono ciagnie taki drucik no i on zamyka......(ale siem naprodukowalem) ....no ....i jestem ciekawy ile to moze kosztowac ?????
....a sam sprawdzic za bardzo nie mogem no bo do najblizszego mam 40 km :-P :-P :-P

a swoja droga to mnie tesz chyba malo ludzi lubi no bo ........................ehhhhhhhh niewazne......jesio ras dzieki 8)

Tytuł:
PostNapisane: 19.paź.2002 14:33:50 
Użytkownik

:-D szosti ja cie tam zawsze lubilem.......ale na alarmach to sie nie znam :placz2:

Tytuł:
PostNapisane: 19.paź.2002 16:30:24 
Użytkownik

Lokalizacja: Wrocław www.rezacze.prv.pl Niunia: Audi B4 1.9 tdi rezać panowie, rezać...
a ja cie nie lubie
BARDZO :-P

Tytuł:
PostNapisane: 19.paź.2002 16:33:55 
Użytkownik

Oj Szosti Ty to sobie zawsze bidy napytasz... :oko: :oko: :oko:

Tytuł:
PostNapisane: 19.paź.2002 17:02:23 
Użytkownik

:D Szosti to ja makejek, nikt sobie zartow nie robi!!!
Ja teraz jezdze nie A6 ani A8 tylko Opel Omega 99r, 2 litry, 136 KM, full wypas

Ale mam zamiar sprzedac i kupic albo A4 lub A6 kombi
:) :) :) :)
Czemu sie nie odzywalem?????
NIE WIEM

Tytuł:
PostNapisane: 20.paź.2002 00:09:04 
Użytkownik

oki Bilo dzieki a na alarmach rzecz jasna nie kazdy siem musi znac (w przeciwienstwie juz teraz do mnie ) :grin: :-P :grin:

Bilu ja tesz ciebie nie loobiem no i co z tego ...... a pewnie sobie przypomniesz za co tak bardzo cie nie LOOBIEM !!!! :-P :-P :-P :-P :-P Obrazek

Sparc bidy nie na pitam dziala jusz wszystko jak w szwajcarskim zegarku hehehehehe a to dzieki LAJMENOWI ktory to podarowal mi zaworek do c.z. poprostu (prawie) bezinteresownie wyciagna ze swojego audi..........DZIENKUJEM !!!!!!!!!! 8-) 8-) 8-)

...no i teras Makej........hmmmmmm co tu doozo mowic Opel to nie Audi ........ no ale fajowe autko a zwlaszcza model "B" (czy to jusz "C" ???) no ale jak kupisz Audi no to znowu bedziesz pelnoprawnym klubowiczem buhehehehehe :-P :-P :-P Obrazek

... a z tym ze siem nie odzywales ....to ja jusz z tobom pagadam....... :bardzozly: :bardzozly: :bardzozly: :-P :-P :-P

Posdrafiam SzOsTi 8-)

Tytuł:
PostNapisane: 20.paź.2002 08:30:18 
Użytkownik

Dobrze że dodałeś prawie :-D :-D :-D

ile to szczęścia można dać jedny zaworkiem!!!!!!! :-P :-P

Tytuł:
PostNapisane: 20.paź.2002 13:36:05 
Użytkownik

....tek jest jeden maly zaworek - atyle szczescia ............ :-P :-P :-P buhehehehehehe

Tytuł:
PostNapisane: 20.paź.2002 17:08:57 
Użytkownik

to może ja się jeszcze zapytam- mój c.zamek "jęczy " ? głupie określenie,ale najbliższe rzeczywistości. smarowałem zamki itp.ale to dochodzi z centralki( nie znam prawidłowej nazwy) z nadkola tylnego. może coś wiecie?

Tytuł:
PostNapisane: 20.paź.2002 19:31:20 
Użytkownik

Lokalizacja: Wrocław www.rezacze.prv.pl Niunia: Audi B4 1.9 tdi rezać panowie, rezać...
moze gdzies sa nieszczelnosci w przewodach pneumatycznych?
u mnie np przetarl sie przewod do zamka w klapie obok silownika klapy i tamtedy uciekalo sobie powietrze wiec pompka centralnego musiala pompowac wiecej i wiecej az padla bo wczesniej nie wiedzialem o tej nieszczelnosci
sprawdz tez czy pompka jest w "futerale" z gabki bo wiadomo ze nawet sprawna bedzie trochee jeczala a futeral w duzym stopniu to tlumi

Tytuł:
PostNapisane: 31.paź.2002 20:43:51 
Użytkownik

pompa jest w "futerale". nie bardzo wiem jak sprawdzać szczelność tych przewodów.to już trwa od wielu miesięcy,więc pompa już by padła.IMO.

Tytuł:
PostNapisane: 31.paź.2002 21:05:37 
Użytkownik

powiedzci taki c.z. pneumatyczny to raczej gorszy patent niż elektryczny?
ciągle nie mogę zyskać zaufania do pneumatyka.
jak jest w nowych audianach?

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 16 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1