Makejek napisał(a):
OJ szosti szosti!!!!
Co tam w Wołowie??????
!!!!!!!!!!!!!!!! JA PIERDZIELE KOGO WIDZA MOJE OCZY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
co tam u ciebie???? dzie ty byles tyle czasu nic zadnych oznak zycia .....2001 roku odgrazales siem ze pojedziesz do torunia no i wyszla qpa, a 2002 sluch o tobie zaginol ......... no ja niemoge nawet jusz mnie nie odwiedzasz....
lacz: zapomiales o kolegach
lacz: no to fe...a fe
lacz:
a wlasnie ostatnio byla mowa o twojej slicznej qpetce...
u mnie stara bida jak zawsze
zmienilem VW na Audi no i jakos tam mi pomali leci..... (jaka furkom siem teras rozbijasz A6 -A8 ????)
Ps. Serdecznie Zapraszam do mojego miastka jak tylko bedziesz przejezdzal to daj znaki zrobimy siakiegos spocika
8-)
Makej ja jusz myslalem zes ty pogrzebany...............qrka. :grin: :grin: :grin: ale siem ciesze
Ps.(no chyba ze jacek lub klamka robi sobie znofu siakies jaja) :bardzozly: :bardzozly: :bardzozly:
CZYMAJ SIEM no i wpadaj tu czesciej to pogadamy 8-) 8-) 8-)
Ps. a tak a propos to mam pitanie wybieram siem do Poznania i niewiem czy trafiem no bo (przyznajem siem) nieznam tego miasta ....GDZIE JEST UL MŁYŃSKA ????? tzn jak najszybciej i najprosciej tam dojechac od strony wroclawia....?????
A moze jakis Szanowny Klubowicz-Forumowicz by mnie tam zaprowadzil????? Bylbym naprawde WDZIECZNY.