.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 24.lis.2024 20:39:36

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: UWAGA - ukryte kody w systemie AUTOCHECK !!!
PostNapisane: 31.paź.2002 12:23:39 
Użytkownik

Lokalizacja: Wrocław www.rezacze.prv.pl Niunia: Audi B4 1.9 tdi rezać panowie, rezać...
nie mam klimatronica u siebie nad czym bardzo boleje wiec oprocz klimatyzacji pozbawiony jestem takze kilku cennych informacji ktore w ukrytej formie niosl on ze soba, a przynajmniej tak mi sie wydawalo. mam natomiast system autocheck ktory wydawalo mi sie ze wyswietla tylko kilka informacji. ale mialem caly czas podejrzenia ze cos musi sie za nim kryc i poszperalem i ... JEST !!! niestety wymagany jest tez komputer ktorego u siebie nie mam ale np w s2 jest wiec wlascicielom s2 te informacje sie moze przydadza. w porownaniu do informacji z klimatronica jest tam niewiele rzeczy ukrytych ale zawsze cos. poza tym polecam stronke bo jest tam kilka ciekawych informacji np. jak kalibrowac wskaznik paliwa, vin dekoder oraz masa innych przydatnych rzeczy
milej lektury:
http://s2central.net/

Tytuł:
PostNapisane: 31.paź.2002 13:58:22 
Użytkownik

bilu całkiem niezła stronka

szczególnie ta galeria :grin: :grin: :grin: :grin: 8-)

Tytuł:
PostNapisane: 31.paź.2002 15:29:10 
Użytkownik

Lokalizacja: Wrocław www.rezacze.prv.pl Niunia: Audi B4 1.9 tdi rezać panowie, rezać...
to chyba najlepsza strona poswiecona s2 na jaka trafilem - przynajmniej od strony merytorycznej !!!

Tytuł:
PostNapisane: 31.paź.2002 15:50:16 
Użytkownik

i jeszcze cos - moze znana ale tez godna uwagi
http://www.planet.ch/audirs2/

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 4 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1