.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 24.lis.2024 20:44:02

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Audi A6 C4 2.5 TDi
PostNapisane: 05.lis.2002 21:56:42 
Użytkownik

Bylem dzisiaj we Wloclawku i w komisie Klonex ogladalem A6 C4 2.5 TDi '95 140 km czarna wypas klimatronic 6 biegow chrom alu itd od 2000 r w kraju . Zaczolem ogladac : wsiadajac do auta widze fale dunaju na masce - malowana byla i szpachlowana ,z tylu lekko lampy wzgledem klapy nie ustawione , patrze do bagaznika szukam w komorze kola zapasowego naklejki z nr vin i innymi kodami ( u mnie jest) - nie ma ( pewnie w dupencje tez dostala) Gdzie powinna byc ta naklejka tez tam ? . Gostek z komisu mowil ze z tego co wie byl uderzony z przodu z prawj strony. otworzyl klape jakies plyny dolewal i wpadl mu korek wiec odjechql do przodu okazuje sie ze nie ma tego plastiku pod motorem . ok wsiadlem do srodka. Odpalam nie zapala sie wogole kontrolka Aribagow ( pewnie wywalone ) , gazuje ( ale nie patrzylem czy dymi ) gorzej pracuje niz moja niunka- skarbulka ale najciekawsze przedemna n o po chwili gasze a tu wibracja i telepanie ( u mnie nic takowego nie ma ) Nastepna sprawa na scianie przegrodzie czolowej jest nabity nr nadwozia u mnie jest w kolorze nadwozia - srebrny czyli pomalowany , pamietacie ogladalem czarne A6 1.9 TDi automat ' 96 tam byl kolor auta czarny i nr tez , a tutaj jest osloniente plastikiem z wycietym miejscem na nr vin a ten nr. jest w kolorze siwym .- przewalka ?. Mysle czy znajde cosik odpowiedniego wszytsko co na sprzedaz to walone albo przewalki czy w tym kraju nie moze byc normalnie ?

Ah szajse :(

Pozdr.

Tytuł:
PostNapisane: 06.lis.2002 07:20:58 
Użytkownik

kiedys pamietam w piatek jechalem na trasie katowice - poznan i wpadlem do komisu jak sie konczy jarocin. patrze, 2 audiki, sprowadzone w calosci, cena ok 20 tys za B4 z 93 roku chyba, wiec niemało.a jechalem tydzien temu w niedziele i nie stały jeszcze.

jade wiec za trzy dni w niedziele, patrze - ani jednej juz nie ma :-? :-? :-? :-? :-?

Tytuł: Re: Audi A6 C4 2.5 TDi
PostNapisane: 21.lis.2002 22:37:09 
Użytkownik

Ciech napisał(a):
patrze do bagaznika szukam w komorze kola zapasowego naklejki z nr vin i innymi kodami ( u mnie jest) - nie ma ( pewnie w dupencje tez dostala) Gdzie powinna byc ta naklejka tez tam ? Nastepna sprawa na scianie przegrodzie czolowej jest nabity nr nadwozia u mnie jest w kolorze nadwozia - srebrny czyli pomalowany , pamietacie ogladalem czarne A6 1.9 TDi automat ' 96 tam byl kolor auta czarny i nr tez , a tutaj jest osloniente plastikiem z wycietym miejscem na nr vin a ten nr. jest w kolorze siwym .- przewalka ?.
Pozdr.

U mnie naklejka w takim aucie jest z tyłu w bagażniku w plastikowej komorze koła zapasowego. Nr nadwozia też mam w kolorze samochodu, bez żadnych osłon.

Tytuł: Audi A6 C4 2.5 TDi
PostNapisane: 24.lis.2002 00:22:01 
Użytkownik

8) u mnie numer jest na szaro , a nalepka jest tak jak u attamana

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 4 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1