br@tNIEDZWIADKA napisał(a):
Nie bronie tutaj _marka z tego względu, że jest moim znajomym tylko dlatego że zaczynasz się robić nudny. Twoja zawziętość jest tu zupełnie nie potrzebna.
Im więcej tematów będziesz otwierał, które będą doprowadzały do niepotrzebnych sporów( a nie mądrych dyskusji) tym bardziej ja będę się ubiegał by je zamykano :bardzozly:
Nie jestem zawziety, bardzo mi sie nie spodobało jak _Marek w poprzednim topicu napisal
"prosta odpowiedz sprzedac..........kupic vectre 2000 i objezdzasz 2.8 "
to troche ponizajace dla posiadaczy AUDI 2.8V6
Zamykac tego topicu nie ma sensu do czasu gdy ktos jeszcze bedzie chcial cos na ten temat powiedziec
Co do ścigania to nie lubie katować mojej piękności ale obiecuje ze gdy spotkam sie z _Markiem gdzies na trasie to wypruje flaki azeby zmienil zdanie o wyższości jego modelu.
Ja osobiscie uwazam ze kazdy broni dobrego zdania swojego auta i tak byc powinno
Co do silnikow OPLA to wiem ze są też dobre, miałem kiedys okazje jechac moim 128KM 205GTI za takim jednym KADETEM 156PS i powiem szczerze ze byem bez szans. Moze masa Vecrty jest troche wieksza ale napewno po przeróbce jak twierdzi _Marek, jego auto nieźle musi chodzic.
Pozdrawiam _Marka i jego zawziętość, tak trzymaj i niedaj sie przekonac do wyższości AUDI 2.8 nad Twoim, kiedys na trasie szczęka ci opadnie i zmienisz zdanie. Jesli nie ja to pewnie jakas inna 2.8V6 Cie wyprzedzi, takze patrz w lusterka.