Jak chcecie kupić jakieś radyjko to mam do sprzedania komplecik PIONEER KEH-P6900 R + zmieniarka PIONEER CDX-P25 na 6 CD. Radyjko jest oczywiście legalnie ze sklepu, stan idealny, posiada funkcje Multi CD control, ECQ, 4x45 W, chyba 8 zakresowy equalizer itp. Zmieniarka kupiona z drugiej ręki 100% sprawna, pamięć antywstrząsowa, CD-TEXT. Radyjko ma ok. 1 roku, jest bardzo mało używane (większość czasu przeleżało w pudle ! bo bałem się wyciągać oryginalne Audi GAMA- nie wiedziałem czy jest zakodowane
a nie miałem kodu) Cena 900,- PLN Może to jest dużo, wiem że na giełdzie pewnie chodzą taniej, ale sprzęt nie był kradziony a samo radio w Media Markcie widziałem za 1200 PLN nie mówiąc o zmieniarce. Całość gra zajebiście (mówie o brzmieniu bo wielkiej tuby nie mam ale i tak ludziska robią :0 ). Sprzedaję bo wqrwia mnie jak muszę co chwilę zabierać panel wraz ze zmieniarką z samochodu bo boję się je zostawić (zmieniarka mieści się na półeczce pod kierownicą). Chcę sobie kupić radyjko na 1 CD i tyle. Zresztą zbieram na tuning :grin: coupejki.