.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 24.lis.2024 04:24:39

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 5 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Warsztat w Warszawie pilnie poszukiwany !!!
PostNapisane: 29.sty.2003 00:50:29 
Witam wszystkich na forum :)
Jestem tu nowy bo od niedawna jestem tez posiadaczem "nowego" audi 100 (rocznik 92). Wszytsko jest pieknie, autko fajnie jezdzi, pali malo gazu :) ale niestety wycieka z niego olej :(( Mozecie mi poradzic gdzie pojechac z tym problemem w Wawie zeby zrobili to za rozsadna cene i do tego solidnie ? Przy okazji chcialem tez zeby mechanik obejrzal smaochod i powiedzial co jest do wymiany od razu a co moze poczekac. No i jeszcze jedna sprawa : katalizator. Poprzedni wlasciciel w ramach "usportowiania" wydlubal bebechy z katalizatora i teraz samochod strasznie halasuje szzcegolnie przy hamowaniu silnikiem na LPG :( Macie pomysl co z tym zrobic ??
Dzieki za porady :)
Niebawem pewnie znow sie odezwe ;))

Tytuł:
PostNapisane: 29.sty.2003 00:58:15 
Użytkownik

Lokalizacja: Wrocław www.rezacze.prv.pl Niunia: Audi B4 1.9 tdi rezać panowie, rezać...
czesc
jesli chodzi o katalizatory to wywal puszki i wstaw kawalek rury w ich miejsce bo robia ona tylko niepotrzebne zawirowania wsteczne
albo kup i zamontuj katalizatory :-P
w 2,6 v6 sa chyba 2 katalizatory...

Tytuł:
PostNapisane: 29.sty.2003 08:04:17 
Użytkownik

Moge polecić Ci mojego mechanika. Pracuje we własnym garażu i ma niskie ceny. 0-608-117-153 Paweł i powiedz, że jesteś od Witka.

Tytuł:
PostNapisane: 29.sty.2003 08:36:30 
Użytkownik

szczotkarska 29,
daj mi znac, jak bedziesz tam jechal (0601 947 300) to Cie zaanonsuje.
chodzi o to, ze goscie od starych klientow biora DUZO wiecej.
a mechanicy z nich sa bardzo dobrzy, bo sami jezdza TYLKO AUDI i znaja sie na tych autach.

na ra

michu

Tytuł:
PostNapisane: 29.sty.2003 08:56:47 
Użytkownik

..... mi przestało strzelać jak wymieniłem gumy w reduktorze gazu (zestaw naprawczy 70 zł) , wcześniej waliło jak z armaty :grin: zamiast katów mam rury ...... jeżeli masz plastikowy kolektor, a raczej napewno to staraj się nie hamować silnikiem, bo może być duże buumm i twoj kolektor tego nie wytrzyma ....... benzyna to nie gaz więc spokojnie, chyba ze masz gaz na wtrysku to już co innego :zakrecony:

Pozdrawiam, gratuluje zakupu, auto Ci się szybko nie znudzi bo będziesz miał ciągle coś w nim do roboty, a jak juz zrobisz to beda powody do zadowolenia ......

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 5 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1