.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 24.lis.2024 00:38:35

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: sprzedawac czy zakladac ?
PostNapisane: 06.mar.2003 16:07:14 
Użytkownik

Mam pytanko: kupilem (okazyjnie) tarcze hamulcowe BREMBO wentyle niby po przebiegu 10tys km, zaciski orginalne do audi i nowe klocki (to widac na oko) mam audi B3 1.8S i niewie czy sprzedawac ten komplet czy morze zalozyc je do siebie. Co dala by mi ewentualna zmiana ? i le za takie cosik wolac wrazie sprzedazy (orjentacyjnie)?

p.s jaka grubosc powinny miec te tarcze nowe ? (to jest komplet od audi 2.3 20V podobno)

Tytuł:
PostNapisane: 06.mar.2003 21:35:57 
Użytkownik

zacznijmy od tego ze twoja piasta jest przystosowana do tarczy o jakiejs tam srednicy a ta zapewne jest wieksza ... tak wiec musialbys wymienic oslone blaszana za tarcza , jazmo mocujace zacisk i tu moglby byc problem czy jazmo ma takie samo mocowanie do kolumny ... , zacisk hamulcowy no i oczywscie tarcze i klocki ... jak masz te rzeczy to nie zastanawialbym sie ani minuty i zakladal .... dobre hamulce to podstawa zeby moc szybko jezdzic ...

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1