.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 03.lut.2025 11:49:56

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 44 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 01.wrz.2007 19:12:16 
Użytkownik

Oj kolego nie martw sie Audi i tak ma twarz a Golf jest po to stworzony żeby dresy po bezpłatnym tankowaniu szybko ze stacji ruszyli;] A ja sądzę, że ten samochód był kupowany przez 1 właściciela po to żeby się jeździło wygodnie bez szarpań motora 150 konnego, a nie do ścigania. Do ścigania jest S4.

Tytuł:
PostNapisane: 01.wrz.2007 19:50:35 
Użytkownik

Mam Audi ale mam tez golfa.Nie nosze dresow i zawsze place za paliwo.Nie uogólniaj prosze.

Tytuł:
PostNapisane: 01.wrz.2007 23:04:39 
Użytkownik

audi_fan91 napisał(a):
Oj kolego nie martw sie Audi i tak ma twarz a Golf jest po to stworzony żeby dresy po bezpłatnym tankowaniu szybko ze stacji ruszyli;] A ja sądzę, że ten samochód był kupowany przez 1 właściciela po to żeby się jeździło wygodnie bez szarpań motora 150 konnego, a nie do ścigania. Do ścigania jest S4.

no z 1 wlasciecielem tak bylo i z s4 zgadzam sie. Dresy raczej w bmw tak robia ,niestety w audi tez spotykam.... ;/

Tytuł:
PostNapisane: 29.wrz.2007 17:56:37 
Użytkownik

Witam! podaje aktualne informacje.Po konwersji Tiptronic na manual :
http://www.audiklub.org/phpBB2/viewtopi ... highlight=
ostatecznie dzis objechałem 1.9TDi 110KM+chips -(132KM ,315Nm).Przypominam,że moje 1.8T AEB to seria.Ma tylko wycięty kat i tłumik supersprinta.W manualu duży plus można zrobic małą przegazówke przed ruszeniem i od startu ciągnie jak oszalały.W porównaniu z automatem to automat spał na starcie,albo tak jakby się dopiero obudził i sam nie wiedział co się dzieje.TDi już na pierwszym biegu został w tyle o jedną długość auta pewnie ze względu że ma bardzo krótką jedynke.Jednak pózniej jak TDi zapodał 2 bieg zrównał się ze mną a nawet poszedł o pół długości do przodu.Wtedy ja akurat wbijałem 2 i od 4000Rpm znów został w tyle o długość.Sytuacja się powtarzała w skutek czego na każdym biegu zyskiwałem przewage.Na piątym byłem już z 30metrów z przodu,prędkość 220km/h.
Mit obalony.Seryjnym 1.8T można objechać TDi 130 konne.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 44 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 1