termix napisał(a):
Super, dzięki za szybka odpowiedź. Oczywiście poproszę o kontakt.
A czy możesz mi tak orientacyjnie odpowiedzieć na temat ceny?
Telefon dostaniesz na PW (jak wrócę do domu). Co do ceny wszystko pewnie zależy co wyjdzie w praniu - napewno nikt Cię nie naciągnie ani też nie oszuka - a już szczególnie jak powiesz, że jesteś od Grześka z AKP. Ja mam 2.5 TDI więc u mnie rozrząd to zupełnie inna bajka. Obiło mi się kiedyś o uszy, że w 1.9 ok. 1500 zł zrobiony w sposób prawidłowy, ale tych motorów jest dużo i nie traktuj tego jak wyrocznię. Dlaczego warto tam jechać:
1. Mają VAGa i Rogal doskonale wie jak go używać
2. Mają klucz dynamometryczny i znają jego praktyczne zastosowanie (co nie jest takie oczywiste jak by się wydawało)
3. Paweł robi powoli, ale IMHO bardzo dokładnie - od jego roboty zrobiłem dopiero 15kkm ale miałem okazję porównać zakończoną pracę jego i innego ogólnie polecanego serwisu w sieci - utwierdziłem się, że gość zasługuje by dalej go reklamować w moim podpisie.
4. Nigdy nic mi nie zgineło z auta u nich, a uwierz mi, jak tam zostawiam na serwis to kompletnie nic nie wyciągam... (wcześniej zabierałem z auta wszystko co było możliwe).
5. Nikt do mnie jeszcze nie dzwonił z pretencjami, że polecany przezemnie warsztat coś im wykrzaczył
6. Jak czegoś nie potrafi zrobić to mówi wprost - nie udaje wszechwiedzącego