Witam,dzieki za zainteresowanie tematem
![Smile :)](./images/smilies/001.gif)
.Wszysko by sie z gadzalo z niska temp. bo jak byly te mrozy to wogule nie odpalil , co do benzyny to wszysko fajnie ale jest podobnie tylko z tą roznica ze nie faluje tylko trzyma tak ok 2 tys obrotow. Co do benzyny to juz calkiem inna historia jak auto kupowałem a bylem juz zmeczony szukaniem tego wlasnie modelu ( zajelo mi to 4 miesiace) benzyna nie chodzila i to niby byl moj blad ale tak sie cieszylem ze nie patrzylem na to. 3 mechaników twierdzilo ze mam pompe do wymiany i prawie w to uwierzyle do puki nie pojechalem i nie zatankowale go benzyna
![Smile :)](./images/smilies/001.gif)
i auto jak by niby nic jezdzi na benzynie bez zadnych problemów tylko ze musze go odpalic na gazie potem przelaczyc na benzyne bo inaczej nie chce zalapac, i wszysko gra tylko ze trzyma wysokie obroty do puki sie nie zagrzeje. Rozumiem z waszych odpowiedzi ze mieszanka gazu jest za slaba czyli trzeba wyregulowac a co trzeba zrobic z benzyna tez regulacja? A i jeszcze jedno gdy obroty sa w normie to jak sie lekko rozpedze
![Very Happy :d](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
i zatrzymuje sie np. na swiatlach to obroty mi nurkuja do zera i wracaja na swoje miejce lub auto zgasnie. I tak wlasnie sie ciesze z autka na ktore czekalem 4 miesiace
![n :/](./images/smilies/005.gif)