.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 08.lut.2025 17:16:50

Strefa czasowa: UTC + 1

Autor Wiadomość
 Tytuł: [A6 c5 2,5 tdi akn] Prośba analizy logów statycznych
PostNapisane: 03.kwi.2010 14:59:40 
Użytkownik

Witam wszystkich to moje pierwsze logi statyczne zrobione za pomocą polskiego waga nie wiem czy będziecie w stanie coś stwierdzić z tego programu. Przyjmę każdą sugestię i z góry dzięki.

Ostatnio edytowano 06.kwi.2010 17:39:30 przez dawid7721, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł: Re: A6 c5 2,5 tdi akn Prośba analizy logów statycznych
PostNapisane: 03.kwi.2010 20:15:54 
Użytkownik

dawid7721 napisał(a):
logi statyczne zrobione za pomocą polskiego waga nie wiem czy będziecie w stanie coś stwierdzić z tego programu.

uzyj vag-coma rosstechu- ten soft co masz wyglada mi na jakies g...lub kompletnie go nie umiesz obslugiwac (to jest naprawde konstruktywna uwaga)
Nie dajesz na forum zrzutow z ekranu ale logi wykonane przez program (wiele wartosci a nie screenshot z jedna w danej chwili). Bez logow dynamicznych taka analiza to jak nauka plywania w basenie bez wody
Pozdrawiam,
Przemek

Tytuł: Re: [A6 c5 2,5 tdi akn] Prośba analizy logów statycznych
PostNapisane: 06.kwi.2010 17:49:17 
Użytkownik

dawid7721 napisał(a):
Witam wszystkich to moje pierwsze logi statyczne zrobione za pomocą polskiego waga nie wiem czy będziecie w stanie coś stwierdzić z tego programu. Przyjmę każdą sugestię i z góry dzięki.

Stwierdziłem że za pomocą tego interfejsu nic nie da się zrobić i wykasowałem te logi.
Zwracam się z prośbą o pomoc w zrobieniu logów dynamicznych i statycznych. Może jest ktoś z okolic Jeleniej Góry co ma odpowiedniego vaga i wie co z czy m się je, oczywiście nie za darmo. Byłem u kilku elektroników ale szkoda słów kasować błędy to i ja potrafię. Z góry dzięki.

Strefa czasowa: UTC + 1