Witam
Wszystko jest na najlepszej drodze do tego abym jutro stał się forumowiczem audiklubu pełną gębą - finalizuję zakup A4 Avant 1.9 TDI
Powołując się na przebieg auta 190 tyś. jak i testy VAGiem zrobione przez Gustava, wychodzi na to że rozrząd trzeba zrobić z miejsca...
Potrzebuję zatem dobrego warsztatu/mechanika, który zna się na rzeczy, wymieni rozrząd, ustawi jak trzeba, autko rozbierze i ubierze elegancko. ...i najlepiej zrobi to w nadchodzący piątek/sobota
![Very Happy :D](./images/smilies/002.gif)
:D I to jest właśnie problem. Z moich wstępnych poszukiwań na forum wiem, że głównie MR Motors i Diagtronik są polecani jako jakość sama w sobie....
Dzwoniłem do MR no i pierwszy termin 8 czerwca.... W Diagtronik jeszcze nie próbowałem, ale pewnie podobnie.... Oglądałem też od końca wątek polecanych warsztatów, ale jakoś w najnowszych postach nie znalazłem nic ciekawego. A przecież warsztaty się zmieniają, ludzie odchodzą czy zwyczajnie zaczynają partolić... więc też wolałbym coś aktualnego...
Więc, jeżeli ktoś mógłby polecić sprawdzonych fachowców, albo ma ktoś rozrząd zrobiony na świeżo i zadowolony to byłbym wdzięczny... Może udało by się sprawę załatwić pod koniec tygodnia. W niedzielę zaczynam urlop, mam zamiar przejechać jakieś 1,5 - 2 tyś km. więc strasznie chciałbym to uczynić moją nową niunią
Pozdrawiam.