Goffer3 napisał(a):
Witam, konrad_1977 czy udało Ci się rozwiązać problem?
Mam identyczne objawy w swojej Audi. Na plaka odpala i później mogę jeździć cały dzień ale rano znowu jest problem z odpaleniem. Auto jest u Mechanika, który stwierdził, że to przez pompę. Dokładnie 14 miesięcy temu pompa została zregenerowana i miała 12 m-cy gwarancji. Już dzwoniłem do serwisu i niestety nie przyjmą do naprawy gwarancyjnej ale po oględzinach mogą ponownie ją zregenerować, oczywiście odpłatnie. Pompa wytrzymała 15 tys km.
Jak mam znowu regenerować i przejechać kolejne 15 tys to już wolę kupić nową co już pewnie bym zrobił ale nie daje mi spokoju fakt, że jak odpalę auto to później normalnie jeździ.
Błędów nie ma.
Układ został odpowietrzony.
Macie jakieś pomysły? Co jeszcze byście sprawdzili?
Kolego, ta pompa reg. co wytrzymala 15tkm to byla kupiona, czy oddawales swoja...? Tak piszac powaznie to zrobili kaszane, lub regeneruja bez stolu pobierczego i kalibracji na to wychodzi. Co sie w glowie nie mieści.
Nie kupuj nowej, tylko daj swoja do bosha, ktory ma stol pobierczy... a nie do baranów, bo tylko tak ich mozna nazwac.
Jak by byla zregenerowana jak nalezy zapewniam Cie nie padla by Ci nawet po 100tkm.