.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 22.lut.2025 20:02:07

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 64 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: [a6 2.5 tdi AFB] prośba o analizę logów
PostNapisane: 01.sty.2012 22:02:17 
Użytkownik

dzięki Przemek za pomoc to nic nie zostało jak zregenerować T lub kupić nowe a z tym sterowaniem T możesz mi to trochę wyjaśnić co bym musiał wymienić żeby sterowanie było dobre pozdrawiam

PostNapisane: 02.sty.2012 00:11:20 
Użytkownik

kierownicami spalin rusza sztanga (ma regulacje)... sztange ciagnie grucha (bo ja wiem - moze jest "dziurka" w membranie).... do gruchy dochodzi wezyk (moze jest nieszczelny, zle zacisniety na gruszce (polecam zalozyc mala opaske/zacisnac drutem, skrocic)...do wezyka podcisnienia jest sterowane elektrozaworem ktory zawsze moze byc walniety... a podcisnienie robi pompka ktora moze byc walnieta tez (ale mialbys slabawe hamulce).. jak widzisz do psucia sie w sterowaniu T jest czesci od groma

PostNapisane: 02.sty.2012 20:18:46 
Użytkownik

witam na 3 stronie mam zrobione logi na starym n75 i na podmienionym ale nie widać wielkiej różnicy tak zrozumiałem odp.ja z logów nic nie odczytam więc czekam aż ktoś z forumowiczów mi odpisze, wynika z odpowiedzi że zaworek jest sprawny tak to zrozumiałem pozdrawiam

PostNapisane: 13.sty.2012 13:07:53 
Użytkownik

witam ponownie dźwignia z turbiny się zawieszała więc wyczyściłem turbinę rozkręcając ją czyszcząc kierownice itp. dźwignia z gruszki jest chyba rozregulowana kiedyś meszrum mnie prowadził do ustawień prawidłowych dźwigni ale oddałem przepływkę do reklamacji i nie została ustawiona do końca,wklejam logi dodam że samochód zbiera się lepiej po czyszczeniu turbiny ale nie wiem czy to jest to bo dosyć długo nie był samochód sprawny czy ktoś pomorze z góry dziękuje pozdrawiam.

003 D http://vaglog.rtnet.pl/marcelinaadam_68852.html
011 D http://vaglog.rtnet.pl/marcelinaadam_68853.html
008 D http://vaglog.rtnet.pl/marcelinaadam_68854.html

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 64 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4

Strefa czasowa: UTC + 1