.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 23.lut.2025 16:11:07

Strefa czasowa: UTC + 1

Autor Wiadomość
 Tytuł: Audi A6 1.8T - POMPA WODY
PostNapisane: 11.maja.2012 20:24:42 
Użytkownik

Witam.
No i mam problemmmm.....dzis pojechałem do mechanika na sprawdzenie zawieszenia z tym mniejwiecej wszystko okej ale znalazł mechanik problem z poluzowanym paskiem od pompy wodyyyy hmmmm wiec pytam czy da rade zrobic z tym ze w miere szybko bo nie miałem czasu za bardzo dzis wiec chłop zabiera sie do pracy ale nie moze dojsc do srób i długo zaczeło to trwac, za chwile mówi ze bedzie musiał rozebrac cału przud auta by go naciagnac ehhh ze względu na czas zrezygnowałem. No i pytanie czy na takim poluzowanym pasku moge jechac do PL? aaaa i mówił ze lekko sączy z pompy wody ehhhh i drugie pytanie- wymieniałem rozrząd 60 tys km temu ale nei wymieniałem pompy czy teraz moze własnie sie popsuc ta pompa? i za ile km wymienic teraz rozrząd wtedy z pompa juz???

Tytuł: Re: Audi A6 1.8T - POMPA WODY
PostNapisane: 11.maja.2012 20:42:23 
Użytkownik

na poluzowanym pasku nie mozna jeździć bo przeskoczy i będzie klops. Dziwna jest oszczędność kiedy sie nie wymienia pompy wody...

- Audi A6 Avant BES 2.7T manual + soft - ukradli :(
- BMW 528iA Touring 97r
- BMW 540i6 Touring technoviolett - 95r
- Lexus GS430

Tytuł: Re: Audi A6 1.8T - POMPA WODY
PostNapisane: 11.maja.2012 21:27:59 
Użytkownik

Nie wiem jakiego masz mechanika. Jak padła moja pompa, to "mój" mechanik dostał się do niej bez problemu od spodu. No ale to jest taki fachowiec, który wymienia rozrząd bez ściągania przodu (bo mu się nie chce i szkoda na to czasu ;) )

Strefa czasowa: UTC + 1