.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 05.lut.2025 23:54:18

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 142 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 12.sie.2008 10:09:25 
Użytkownik

Auto: Audi Coupe Quattro V8T ; VW Golf 1 4x4 T
Od 10 w górę to jest jeszcze dobrze, ale super to rejestry 12 i w górę.
Wolnossące mają wyższą kompresję niż doładowane. Tam zdrowizna ma i 14 i 16...

Tytuł:
PostNapisane: 06.wrz.2008 23:41:33 
Użytkownik

Auto: Audi Coupe Quattro V8T ; VW Golf 1 4x4 T
No dobra...myślę, że byłoby na miejscu opisać moje wrażenie po obejrzeniu auta kruka. Auto sprzedało się kilka kilometrów od mojego garażu...

No więc...pierwsze wrażenie.

Lakier...rewelka. Rysa przy błotniku tył i małe wgniecenie pod tylną lampą...błyszczy i czysty. Halogenów nadal brak.

Felgi. Standardowy wzór, bez dekielków, ale ładnie odnowione i zadbane.

Wnętrze...nie mam pytań. Czystszego w swoim aucie nie miałem. Wszystko w stanie bardzo dobrym. Plastiki nie połamane. Czysto, schludnie i pachnąco.
Ciekawy, dość ekstremalny manometr techniczny w schowku. Ręczny...DZIAŁA.

Otwieramy maskę...Kwestia gustu co do koloru. Wszystkie detale które w serii są czarne tutaj są czerwone, ale ładnie polakierowane, wygląda na profesjonalną robotę, dobrze przygotowane do lakierowania. Minus za magiczne ssanie - dodatkowa linka gazu, ale tłumaczy to brak seryjnego regulatora termicznego. Kruk miał problem z dostaniem go, a zanim ja mu go wygospodarowałem...sprzedał auto. Lampka podświetlająca działa - to rzadkość. Głowica czyściutka - po regeneracji.

Jeden dźwięk z tylnego zawiasu, pewnie tulejka. Po za tym cisza...miłe zaskoczenie... Auta nie prowadziłem. Czy trzyma serię nie wiem, właściciel jest zadowolony z osiągów. Ma porównanie z seryjną wolnossącą jednostką. Pali nadal za dużo gazu...ale pewnie się to zmieni. Napędy sprawne.

Ogólnie...muszę się nauczyć szczekać...czego i Wam szanownym kolegom życzę. :)

p.s. To nie jest żadna zorganizowana akcja i nie jestem sponsorowany... :D

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 142 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8

Strefa czasowa: UTC + 1