Sserwis, Jan Sopa, 44-282 Czernica, ul. Barcioka 27A (woj. Śląskie). Tel. 032 430 75 08.
Ten zakład POLECAM wszystkim użytkownikom AUDI w PL i nie tylko. Szczególnie tym, którzy nie wiedzą jak powiedzieć swojemu mechanikowi, że jest do d...
Pan Sopa posiada ogromną wiedzę i doświadczenie w temacie Audi. Specjalizuje się w skrzyniach automatycznych, a w szczególności multitronic. Wykonuje pełen serwis, tzn. silnik - pełna diagnostyka i obsługa, rozrząd zgodnie ze sztuką (a w szczególności 2.5 TDI); zawiaszenie. Współpracuje z zakładem lakierniczym (przy okazji serwisu u Pana Sopu miałem lakierowany zderzak). Obsługa i kultura na najwyższym poziomie. Naprawa skrzyni i serwis niuni wykonany we wcześniej umówionym terminie i nie przekroczony. Koszta - wcześniej miałem podane widełki od - do. Finalnie koszt wyniósł OD, czyli tą najniższą kwotę. Części oryginalne i gwarancja udzielona na dwa lata.
Pan Sopa przywitał mnie i osobiście zajął się zdiagnozowaniem autka. Szybko postawił diagnozę, przekazał wiele cennych informacji na temat użytkowania i serwisowania skrzynki, silnika i ogólnie auta. Pokazał jak wykonać samodzielnie adaptację multitronica bez użycia sprzętu (VAG-a). Podał wszystkie informacje na temat: ile razy i jak oraz przez kogo była wykonywana naprawa mojego multi, jaki jest stan silnika i kondycja poszczególnych podzespołów.
Szczegóły podam w innym temacie bo tutaj miejsca może braknąć
Dodam, że sprawdzałem opinie w ciągu 10-ciu miesięcy i wg. mnie jest to jeden z najlepszych serwisów w PL. Jechałem do Sserwis z Kołobrzegu, czyli jakieś 660-700 km. Polecam bardzo