Hi,
widzac Twoje bladzenie, ktore grozi jedynie wydawaniem pieniedzy w bloto napisalem
Przemekk74 napisał(a):
na starcie wymien sobie tok myslenia
log 001
- dawka paliwa
- czas( w kacie) wtrysku (taka kolumna chyba z CF w naglowku)
log 004
- kat zadany (katy podajemy wraz ze strona)
- kat faktyczny
- wysterowanie
log 004BS
- wartosc na late
- wartosc na early
log 007
- temperatura na nagrzanym
log 013 i 014
- korekcje dla cylindrow
Zawsze mozesz po wymianie na pale akumulatora, plynu chlodniczegoi czujnika temperatury wymienic np plyn hamulcowy i tlumik...
Ty idziesz w zaparte
Redlightradek napisał(a):
wczoraj wymienilem czujnik temperatury i plyn ukladu chlodzacego
niestety nic to nie dalo
tak to jest z totolotkiem... czasem sie trafia ale najczesciej nie
i dalej czytamy
ktore grupy mam zrobic i ile czasu na kazda z grup ???
Twoj program vagcom nie pozwala na BS bo to wersja demo - niekradziona... taka opcja jest w wersji legalnej lub odblokowanej (ukradzionej) - podobno mozna takie gdzie na internecie znalezc... gdybym potrzebowal to pewnie wpisalbym w google "vagcom full" albo "vagcom crack" itp (no ale tego nie zrobie bo byloby to zlamanie prawa - kradziez oprogramowania)
Nie jest powiedziane, ze potrzebujesz BS, potrzebujesz zrobic logi, ktore? napisalem - pewnie z racji rozmaitych zajec na uczelni przeoczyles w poscie logi, ktore wymienilem, pewnie zbliza sie kolokwium i z tej nerwowosci tak nerwowo na pomoc reagujesz
a co do twojej uwagi ze taki jestem nieporadny to wiesz co ? ja mam wiele innych zajec niz moje auto i niestety nie tyle wolnego czasu zeby od rana do nocy siedziec na jakims forum i pisac idjotyczne i obrazliwe uwagi innym uzytkownikom, mechaniki pojatzdow tez nie studiowalem wec mysle ze summa summarum niezle sobie radze, tez bez twoich durnych komentarzy
nie napisalem, ze jestes nieporadny ale zaapelowalem o wiecej zaradnosci
Na tym forum pomagaja tez informatycy, prawnicy...
Wg mnie radzisz sobie kiepski - dalbym Ci ocene mierna (bo manualnie umiesz cos przy aucie wymienic) ale ze studiujesz (znaczy sie mlody chlonny wiedzy umysl), znasz jezyk niemiecki (dostep tez do niemieckich forow) dlatego kiepsko to oceniam
Tak czy siak
wracamy do punktu wyjsciaPrzemekk74 napisał(a):
Zasada jest prosta: potrafisz i masz checi zlogowac auto to nie placisz... nie potrafisz albo Ci sie nie chce - to placisz.
tez prosze cie o tej pory o ignorowanie moich tematow
p.s. sam wiesz ze nie jestes wpozadku bo jakby bylo inaczej to zamiescilbys twoje odpowiedzi na otwartym forum zamiast pisac prywatna
nie mam zielonego pojecia o co chodzi w czesci p.s. ale mam juz to glebokiem powazaniu poniewaz nigdy nie udziele sie w zadnym watku Twojego autorstwa
Pozdrawiam,
Przemek