dyskusja ktora kupa jest lepsza, ciag dalszy. Zaglebialem sie przed wymiana hydrauliki ile co ect... wtedy walki kolba, lub innej masci byly sporo drozsze. Swiatkowe wzialem po targu za 1,2tpln wiec po 1. gadalem z uzytkownkiem kolberszmitow w A6 AFB i stwierdzil, ze miekkie sa te walki bo patrzyl po 15tkm. Po 2 kupuje opony nowe XL jak dla quattro nalezy, ciekawe czy Ty masz takie, wstrzykujac tresci dziwnej tresci innym. Po 3
. patrzylem swoje po 20tkm wygladaja ok, lecz nie twierdze co jest dowodem w/n post, ze te walki z topick'u sa ok... zenada, ach i herezją byl piec zimny
sorry moje rozgrzewali w kuchence mikrofalowej a chlodzili suszarka:d ...
A tak meritum, to sam kiedys duzo razy pisales ile to rozmow, jakie to duze pieniadze wsadzamy w swoje turbokible i sie podniecamy co ile i jakie, zauwaz ze ja gadalem z kolezkom ktory ma kolberszity w AFB nie AKE co moze samoistnie wplywac niekorzystnie na balans samych walkow... ile walkow tyle opinji
![n :!!:](./images/smilies/012.gif)
Kiedys kosztowaly wiadro talarów i byla gadka jakie to fee, teraz sie gada ze tu 25 zl taniej, a tu fuszera raz na sto...
Cytuj:
nie wiem czy chodzi o to, ze "napawana" czesc jest niejednolita (te ubytki/kropki) czy o cos innego ale jak widac kichy sie zdarzaja)
to cos innego... nie niejednolita... a co to cholera wie, ja bym stawial na praktykanta, lub walki po godzinach [niedoczas] stad ta pruchnica...