.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 26.lut.2025 14:08:47

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 42 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: [A4 B6 3,0 ASN] Prośba o analize kanału 093
PostNapisane: 18.sty.2015 14:16:55 
Użytkownik

Tak zawory docierane byly a cewek tak nie sprawdzalem lecz to raczej nie to bo po zamianie miejsc wypadanie dalej zostaje na tych samych cylindrach (1, 3 i czasem 6) zamienialem tez swiece i wtryskiwacze i nic. A katy tez juz wymienialem i te wstepne i glowne sondy tez nowe i dalej nic... i badz tu madry:( moze jakies logi pomoga to chetnie wkleje.

Tytuł: Re: [A4 B6 3,0 ASN] Prośba o analize kanału 093
PostNapisane: 25.sty.2015 03:19:28 
Użytkownik

Koledzy a mam jeszcze pytanie a dokładnie to dwa:) Otóż dalej walczę z wypadaniem zapłonów na zimnym silniku po ustawieniu rozrządu samochód śmiga aż miło lecz z rana dalej jest trochę kulawo.... dziś zmierzyłem ciśnienie na cylindrach i wyszło po 12.5 na każdym może z malutkimi odchyłkami pomiędzy więc tu jest dobrze ale rozbierając dalej natrafiłem ze w eżektorze o numerze 06b 133 753d nie trzyma zaworek zwrotny i można dmuchać we wszystkie strony czy tak mam być ??? a drugie to wyjąłem odmę o numerze 06c 133 911b i jest ona lekko dziurawa tzn. nie widać dziury tylko jak w nią dmucham to powietrze się ulatnia czy to może mieć wpływ na moje dolegliwości poranne z samochodem?? Pozdrawiam koledzy

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 42 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 1