Piotruś napisał(a):
.
Dowodzi tego (o ironio) ... Faktura VAT
Potwierdzam.
Piotruś napisał(a):
i baaardzo szczegółowe rozliczenie usługi z opisem wykonanych czynności oraz spisem wymienionych części / elementów - warunkujących skuteczne zakończenie naprawy.
Potwierdzam , wszystko pięknie opisane... W sumie można byłoby nazwać cały ten opis "od A do Z" albo "zrób to sam" tak jak mówiłem , praca dyplomowa pisana językiem który pojmie nawet laik
![n :peace:](./images/smilies/023.gif)
zawierająca mnóstwo wykresów , zdjęć , opisów...
Piotruś napisał(a):
Ponadto zanim Trzeniu sięgnął do portfela
Bałem się .... oj bałem
![n :diabel:](./images/smilies/020.gif)
na szczęście nie było czego. Samochód naprawiany był ok 4 tyg. Zakres wykonanych czynności był porażający ( ostatnio to modne słowo) a pomimo tego baaardzo mile zostałem zaskoczony
Piotruś napisał(a):
- wykonaliśmy około 45 minutową jazdę próbną - w trakcie której ponownie cały zakres prac został szczegółowo przedyskutowany, a zapłata za usługę nastąpiła dopiero na koniec "przejażdżki" potwierdzającej w praktyce "omówioną teorię" ... .
To fakt. Rzadko kiedy po wykonanej pracy ktoś chce/musi wykonać 70km jazdę próbną i to na wyraźną prośbę osoby która wykonywała usługę. W sumie samochód od Piotra odbierałem przez ok 2,5h. Pierwszy raz w życiu spotkałem się z tak solidną , rzetelną i kompetentną osobą , oby więcej takich!!!
Poza tym na uwagę zasługuje fakt iż bardzo często byłem powiadamiany o tym co dzieje się z autem. Rozmowy telefonicznie trwały od ok 50min do 1,5h a było ich ok 3 tygodniowo.
Szkoda że kilka osób za wszelką cenę próbuje zmieszać z błotem takie autorytety jak Piotr oraz SSerwis... No ale cóż... Tak jak powiedział Piotr "prawda się obroni sama" a krzykacze niechaj krzyczą...
Na sam koniec , bo jeszcze tego nie zrobiłem pragnę podziękować Panu
Janowi Sopie za soft
MTMuktóry zagościł u mnie w samochodzie
Wbrew opini kilku "znawców" ten "gotowiec" świetnie się spisuje. Dzisiaj byłem na hamowni 4x4 i wykres można zacząć od cyfry 2xx więc wychodzi na to że chyba nie jest kiepski... Przypominam że to silnik BDH z blokadami.
Pozdrawiam wszystkich bez wyjątku i proszę o jedno...
Szanujcie się wzajemnie
Ps. Piotrze , serdecznie zapraszam Cię na spota A4-KLUBu w Krakowie
![n :peace:](./images/smilies/023.gif)