.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 11.lut.2025 18:51:10

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: [A3 1.9 TDI 2003r] TRYB awaryjny
PostNapisane: 27.mar.2011 20:00:07 
Użytkownik

WItam mam nastepujący problem od jakiegoś miesiąca borykam sie z nasyepującym problemem . Gdy na dworze jest zimno objawy nasilają się a dokaldniej podwyszają sie obroty silnika do 1000-1100 i po 5 sekundach załanczają sie wentylatory . Problem znika po zgaszeniu silnika i ponownym odpaleniu lecz znowu nie przejade 10 km to samo zaczyna się dziać. autbo było podłanczana pod kompiuter i nie pokazała zadnych błędów itd. Jedynie przy włonczonych wentylatorach wyskakuje błąd regularota napięcia akumlatora i coś w trybie komfort coś z przepięciem łądowania. pozatym cięzko zdiagnozować coś . Byłem juz u kilku elektroników i wymiemniłem alternator nie pomogło i czujnik temp. i tez nic :( ŁADOWAŁEM AKUMLATOR CAŁĄ NOC TEŻ NIC :(Ma ktoś jakiś pomysł

Tytuł:
PostNapisane: 31.mar.2011 18:06:35 
Użytkownik

problem rozwiązany dla zainteresowanych akumlator zepsuty był

[EDIT by KORU] Pisze sie akumulator. Niecenzuralne slowo zostalo zastapione innym.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1