Hmm tylko że nie mam pojęcia jak to się robi bo żaden ze mnie mechanik i co najwyżej to mogę kabel pod laptopa podpiąć i zobaczyć co powie i dlatego się pytam czy jest jakiś konkretny kanał który można sprawdzić.
W ogóle to może też być dosyć istotne, że mnie nie było ostatnio i auto stało nieruszane przez 2tyg na mrozie ostatnio, po raz pierwszy walnęło mrozem odkąd je mam, i to wyszło w sumie po przejechaniu paru metrów, od razu jak się wkręciło na 2000 obrotów, a wcześniej znajomy był nim u mechanika żeby czujnik od klimatyzacji wymienić i wtedy się nic nie działo. Czy to możliwe żeby to był tylko zepsuty czujnik? Bo ostatnio auto w sumie często bywało w warsztacie i sprawdzane vag-comem bo dopiero je kupiłem i jeszcze dopracowuje niektóre elementy. Nawet ostatnio wymieniany był intercooler bo pękł i potem sprawdzone wszystkie parametry czy coś tego nie spowodowało, a prawdopodobnie po prostu był bardzo stary.
Ostatnio edytowano 31.paź.2014 20:26:36 przez Pickowaty, łącznie edytowano 2 razy
|