Jak chcesz pocieszyć się jazdą i poczuć "moc" to jedyne co możesz zrobić i odczuć zmiany to.
Wymiana świec, Oleju, wsadzenie sensowniejszego Filtra powietrza np k&N. Tak samo Filtry Paliwa i Oleju
Uwierz że poczujesz 50% mocy więcej
Wiesz czemu ?
Ponieważ żeby zacząć coś kombinować z kręceniem auta, musisz je doprowadzić do zbliżonego stanu wyjściowego.
Daje sobie rękę uciąć że aktualnie z 90 koni seryjnych ma może 60. Jezdził dziadek, Filtr Zapchany, Świece ostatni raz wymieniane przy rozrządzie, albo i nie. Dziadek lał 95tką z pierzyka, albo randomowych stacji. Olej to Olej, ten z traktora Pasuje też, 5w40 czy 30w40, bez rożnicy, dolewka od oleju z piły bo ubytki sa.
Na prawdę, skup się na zrobieniu tego Auta na "Wzór"
To sprawia radość, nie przeróbki.
Moim zdaniem wizualka czy to co ty chcesz zrobić z przodem od a4 to najgorsze co może być, raz że potrzeba masy pieniędzy, a dwa gustu.
O wiele bardziej cieszy np taki widok
https://www.youtube.com/watch?v=P3LYzmFz0LMA druga sprawa, dajże Panie spokój z "90 koni nie spełnia moich oczekiwań"
Ja jestem kierowcą zawodowym, mam S6 340 koni i wiesz co ?
Żałuje że się tak porwałem, raz że robocizny od cholery, bo auto jest "sportowe" twarde zawieszenie, ciągle gdzieś stuki, ciągle coś się luzuje od dziur i trzepotania.
A Dwa, nie czujesz kiedy przyśpieszasz i to "nie czuje kiedy przyśpiesza" Kostowało mnie już 18 punktów Karnych i teraz, boje się jezdzić nawet Carismą 1.8 ojca.
A nie ma nic gorszego niż zagryzanie warg, kiedy na prostej przed miastem równa się z tobą szczyl w Golfie 1.8t i się śmieje że pewnie ten znaczek S6 to przyklejony z tyłu. Bo już sobie liczysz że tutaj jest 50tka, depniesz do 70 ciu, czyli 20km przekroczenia, to 6 punktów i praktycznie po prawku.
Może do wyobraźni przemówi ci moja historia, jak straciłem 10 punktów z konta.
Wybrałem się na wycieczkę do ostrowa Wielkopolskiego. Tam jest taka Ładna prosta w lasku.
I do dupy przykleił mi się golf r32 podjezdzał, podjezdzał, aż w końcu wyprzedł i po heblach.
Wściekłem się, redukcja i go odstawiłem. Cieszyłem się 2 minuty. Bo Po wyprzedzeniu go z EFEKTEM WOW wyskoczył mi ktoś na drogę i zaczął machać lizakiem.
140 na 70tce w niezabudowanym. 10 punktów i 500 zł, dziękuje.