Miałem podobnie (ten sam rocznik) z 1,5 roku temu, ale szczegółów to już nie pamiętam bo pozbyłem się multi...w sumie to musiałem. Z tego co pamiętam to właśnie na zimnym było OK, ale jak się rozgrzał to zaczynały się jakieś falowania obrotów. Do tego staczał mi się pod górę (nie blokował się i nie toczył do przodu). Chyba nawet przy ruszaniu musiałem mu gazu dodawać żeby nie zgasł.
Co do skrzyni - to była w trybie awaryjnym (który udało się obejść - na tyle że nie widziałem czerwonej obwódki przy wyborze biegu). Błąd w komp był ale nie przypomnę sobie jego numeru oraz komunikatu.
Ja miałem już dosyć ciągłego szukania przyczyn problemów w necie. W związku z tym znalazłem fajnego człowieka, z którym umówiłem się, że zregeneruje sterownik, a jeśli nadal będzie źle to robi swap i wtedy regenerację mam w cenie swapa. Finalnie - sterownika nie dało się zregenerować, po założeniu używki było identycznie. Nie chciałem już bawić się w eksperymenty czy pomoże wymiana oleju i/lub filtra. Zrobiłem swap i mam spokój.
|