troll oslo napisał(a):
Ale co ci pomoze kabelek?
Przeciez wartosci Co nie pokaze,
jedynie lambda i "zaplon" oraz ewentualnie kody bledu, bez miernika co i tak nie bedziesz wiedzial co ci wylatoje mimo iz usuniesz wszystkie ewentualne bledy, w A3 1.8 nie bylo zadnych bledow wszystko w normie a bylo za wysokie co, wywalilem filtr powietrza zmiezylem jeszcze raz i bylo w normie wlozylem nowy filtr i znowu za wysokie..... a zmieniac w kanalach vagiem .. to juz naprawde trzeba wiedziec co i jak bo mozna pogorszyc sprawe a uzyskac widomosci od tych co wiedza nie jest latwo, nie kazdy sie dzili latami pracy i doswiadczen....
Kabelek mi po to abym mogl przedstawic logi fachowca z audiklub, i poprosic o opinie. Sa jeszcze na tym swiecie ludzie zyczliwi i podziela sie informacjami jakie posiadaja. Po to wlasnie jest stworzone to forum, aby wymieniac miedzy soba informacje. Mam nadzieje ze ja kiedys tez pomoge komus w usunieciu usterki, a jak tylko bede mial mozliwosc chetnie spotkam sie na jakims spocie z innymi klubowiczami i bede mial okazje odwdzieczyc sie za pomoc. Pozdrawiam