witam.nie wiem czy bedziecie mogli mi pomóc ale zaryzykuje i sprubuje opisac mój problem jak najbardziej dokładnie.a mianowicie od dzisiaj podczas jazdy słychac dziwny przytłumiony odgłos i nie wiem z kad sie on wydobywa.dźwiek ten podobyn jest do dżwieku przepalonego wewnątrz tłumika jednak to na 100% nie jest tłumik gdyż dźwiek ten słyszalny jest tylko podczas jazdy jednak gdy stoje i dodaje gazu nic nie słychac, przez to myśle że to nie tłumik.Gdy jade z górki na luzie i dodaje gazu też nic nie słychac.co ciekawe zauwarzyłem że na zewnatrz ten odgłos nie jest słyszalny tylko w środku w samochodzie.najbardziej zastanawia mnie to że słycha ten odgłos tylko podczas jazdy gdy jest wrzucony jakiś bieg.nie mam pojęcia co to może byc.dźwiek ten nie jest bardzo głośny.jeśli chodzi o inne elementy to wszytko działa bez zarzutu nie zauwarzyłem innych zmian.byłem dziś wymienic opony na zimowe i jadac do zakładu nic nie było słycha dopiero w drodze powrotnej coś zauwarzyłem i to nie jest napewno dźwiek opon wiec prosze niczego nie sugerowac ze buczą opony
bardzo prosze o opinie w tej sprawie może mnie chodź troche nakierujecie na co mam zwrócic uwage...