Autko , jak temacie. Pierwszym objawem ,bylo to, ze przestaly dzialac wszystkie 4 el, szyby. Wymieniłem bezpiecznik nr 15 i wszystko bylo ok.
Jednak podczas jazdy po naszych "rownych" drogach cos znowu zaczelo szwankowac w w drzwiach kierowcy (chyba) - sygnalizujac ich otwarcie. Po kilku takich mrugnieciach bezpiecznik znowu sie spalił , szyby przestaly dzialac, a na fisie (wersja standard) sygnalizuje mi non stop otwarte drzwi. Dodatkowo po zamknieciu auta po ok. 10 minutach wlaczaja sie swiatla awaryjne i chyba nie uzbraja alarmu bo diody w drzwiach nie mrugaja. Jak bezpiecznik wymienie na nowy , wszysko wraca do normy.I jeszcze jedno, przestalo mi dzialac ustawianie zegara falami radiowymi , po prostu nie sygnalizuje tego wyswietlacz, czy to tez ma cos wspolnego z bezpiecznikiem nr 15 ?
Macie moze jakies sugestie jakiego typu usterki szukac i jak sie do tego zabrac? Moze juz ktos przerabial ten temat?
UPS. Prosze o przeniesieni tego tematu do innego dzialu Wnetzre i uklad elektryczny. Przepraszam za klopot.
EDIT1 Zapomnialem dodac z wszystko to zaczelo sie pomalej stluczce (lewy przod- uszkodz,zderzak, halogen i reflektor)
Przypomnialo mi sie ze mam kody bledowdy , jakie mi wyrzucilo podczas podpiecia pod VAG-coma oto one : 01366,01371,01572,01370,01570,01560,01559,01574,01573
_________________ A6 2.5 TDi V6 Avant AFB tiptronic
Ostatnio edytowano 09.maja.2007 15:27:07 przez maxx28, łącznie edytowano 1 raz
|