nie sądziłem, że będę z takim drobiazgiem się tu produkował, ale mam mały problem. Otóż w dwóch, zdawałoby się duzych serwisach, nie moge wymienić filtru paliwa w moim A4 Avant 1.9 TDI z 2000 r. W sobote wymienialem okresowo olej, wszelkie filtry na stacji shell autoserv w Wawie. I wszystko byłoby ok, ale goście nie mieli klucza (chyba ampulkowy) do odkręcenia filtra. Zabralem wiec filtr i udalem sie do auto feuvert na ursynowie. Trzeba bylo sie umawiac, ale spytalem wczesniej czy maja klucz. Zapewniali - no problem!. Po 2 dniach czekania, dokladnie wczoraj bylem na umowiona godzine. I znow nic nie zaltwilem. panowie zdjeli obudowe silnika i po 30 min poszukiwania stosownego klucza spasowali. Ja tez spasowalem, bo jak takie numery sa w wiekszych zakladach, to nie wiem gdzie mam szukac warsztatu, ktory mi wymieni ten filtr. Oczywiscie ASO sobie daruje z wiadomych względow. Moze ktos podpowie gdzie w Wawie moge to zrobic bez problemu. Najlepiej w sobote, ew. w ciagu tygodnia, ale wtedy byloby dobrze jakby gdzies w obrebie centrum, gdzie pracuje. Wtedy uda mi sie wyskoczyc. Ew. w tygodniu do 18.00 na Kabatach-Ursynowie, tam mieszkam. Bede wdzieczny za kazde info.
_________________ Don_Pazurro - Audi A4 TDI
|