.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 03.lut.2025 09:14:59

Strefa czasowa: UTC + 1

Autor Wiadomość
 Tytuł: [A6 2,5TDI AVANT 98r] Pomocy, tak wiele problemów.
PostNapisane: 09.wrz.2007 15:46:03 
Użytkownik

Ogólnie to poszukuje kogos kto naprawde jest obcykany i mialby ochote zerknac do mojego auta bo jestem podlamany, wymienilem juz tak wiele elementow uszczelnilem tak wiele a nadal same problemy, chetnie bym sie z kims spotkal w okolicach Elblaga ( woj. warminsko-mazurskie ) by zerknal, zrobil logi, powiedzial co trzeba zrobic a najlepiej zrobil, oczywiscie nie za darmo :) chodzi o to ze mam dosyc jezdzenia po nedznych warsztatach w ktorych mowia tylko ze trzeba wymienic to i tamto a problem nadal pozostaje. Ogolnie to samochodowi brakuje mocy, zdarza sie tak ze gdy stoje na np. swiatlach to tak jakby skrzynia przxechodzi w inny tryb a wtedy to juz nawet po docisniencu na maxa gazu rozpedza sie napraawde dlugo.. duzo by tu pisac co jest nie tak a co zostalo wymienione najchetniej spotkalbym sie z konkretna osoba i posluchal jej rad. Jezeli jest ktos chetny prosze o kontakt na 692980074 badz e-mail jnr67@interia.pl z numerem tel to chetnie porozmawiam.

Naprawde jestem juz u kresu wytrzymalosci ale nie chce isc na latwizne i go sprzedac jest to mimo wszystko naprawde fajne autko a zreszta tak wiele juz wymienilem ze troche szkoda oddac komus innemu prawie ze nowiutki silnik.

Pozdrawiam, prosze o kontakt.

Strefa czasowa: UTC + 1