No juz jestem, więc tak od razu po pracy VAG i posprawdzalem wszystko, w pierwszej kolejności kat wtrysku, jest naprawde nadal idealny - jak w poprzednich moich logach. Co jednak dziś zdziwilo mnie przy logowaniu - przegladalem sobie grupy w Vagu i tak doszlem w 01-silnik -08 kanal 19 - sa to jakies parametry pompy, ktore ona ma zapisane w swojej pamieci w przypadku braku startu. Jest zapisane tak: "Start IQ(in memory)-in case engine does not start. Zobaczcie sobie kiedys.To tylko tak na marginesie - ale zastanawia mnie co to jest. Wracajac do tematu:
- przebieg mam 145tys. i to na pewno oryginalny, autodata
- leje olej Mobil 1 5w50
- świece sprawdzalismy z bratem - bdb elektronikiem - Twoim Piotruś najlepszym sposobem + do aku i na cycki
, iskrzą pięknie
- aku mam na gwarancji nasz krajowy Centra
- tankuje zawsze na shellu
- czujniki temp. sprawdz. dokładniutko jak w topiku Meszruma- wszystko gra i na cieplym i na zimnym - (tez 30 pokazuje
w tamtym miejscu (wiadomo gdzie)),
- przy odpalaniu widac ze napiecie spada i odczuwalnie i na voltomierzu, swiece na pewno grzeją
Oczywiście zrobię i zaloguję wszystkie grupy jutro rano, i mysle do południa zamieszcze na forum. Wierze, he ja to wiem ze z takimi profesjonalistami jakich tu mamy na forum wszystko sie rozgryzie.
Dzięki tymczasem Koledzy i miłego wieczoru.