Dziekuje za porady, jestem wlasnie po wymianie sondy lambda ( taki mialem bląd na komputerze) niestety nic to nie pomoglo 300 zł poszło w plecy
Zastanawiam sie czy jak by to była wina kabli tak jak napisał kolega wyżej to czy wyskoczył by błąd na komputerze ? czy raczej pozostalo by bez blędu ?
Bo nie wiem czy mam isc spowrotem na badanie komputera. Co do kabli to wiem ze one nie były do mojej wersji tylko do tej 139 KM, ale koles w sklepie i mechanik powiedział ze to bez znaczenia i ze bedą dobre. Co do przewodow paliwa to wydaje mi sie ze powinny byc dobre bo ten problem występuje w nasileniu kiedy jest gorąco, teraz jak jest 30 stopni to nie da się wogole jezdzic jak jest chlodniej w nocy to duuuuzo lepiej.
czytalem tutaj na formum ze jakis czujnik halla tylko jestem ciekaw czy to u mnie tez jest i jak to sprawdzic. i czy to wszystko ma zaleznosc od temperatury na dworze. Zaraz pojde zobaczyc czy mam iskre odpale poczekam jak zgasnie i sproboje ponownie odpalic (z sunietym kablem ciekawe czy bedzie iskra)
Kto ma jakies jeszcze pomysly prosze o pomoc
bo mechanicy nie wiedzą
komputer wyswietlal tylko sonde